Kniha GRASSROOTS TRÉNER DETÍ

9. máj 2024 o 13:42

Technicky úsek SFZ vydal knihu "Grassroots tréner detí". Publikácia je určená pre trénerov, ktorí pracujú s deťmi vo veku od 5 do 11 rokov.

Kniha prepája teóriu s praxou a kladie dôraz na výchovu a celkový rozvoj osobnosti detí. Nájdete v nej 60 tréningových jednotiek, každý tréning obsahuje 5 častí s detailným popisom a nákresom (tzn. kniha obsahuje 300 cvičení, hier a nákresov s popisom).


Knihu je možné objednať TU.


Súvisiaci obsah

  • GRASSROOTS - Školenia trénerských licencií SFZ Grassroots Leader
    15.03.2023
    GRASSROOTS - Školenia trénerských licencií SFZ Grassroots LeaderBRATISLAVA (SFZ) - Školenie Grassroots Leader je určené pre učiteľov v materských školách a na 1. stupni ZŠ, pre vychovávateľky, učiteľov na základných školách, pre študentov vysokých škôl s pedagogickým zameraním, pre trénerov, aktívnych aj bývalých hráčov, ale aj pre rodičov a futbalových nadšencov.
    15.03.2023
  • Online školenie „SFZ Grassroots leader“ pre budúcich trénerov detí
    18.07.2022
    Online školenie „SFZ Grassroots leader“ pre budúcich trénerov detíBRATISLAVA (SFZ) - Školenie je určené pre učiteľov v materskej škole a na 1. stupni ZŠ, pre ďalších pedagógov na ZŠ, rodičov, trénerov, aktívnych aj bývalých hráčov a všetkých futbalových nadšencov, ktorí majú záujem pracovať v rámci projektu „Dajme spolu gól“ na pozícii trénerov detí. s licenciu „SFZ Grassroots leader“. Licenciu môžu nadobudnúť prostredníctvom online školenia v rozsahu 20 vyučovacích hodín na webovom sídle SFZ. V rámci kontinuálneho vzdelávania je od 1. augusta 2022 školenie odporúčané tiež držiteľom licencií UEFA A, B a C v súvislosti s predlžovaním ich trénerských licencií.
    18.07.2022