Aktuality

Čaká nás premiérový Stredoslovenský pohár prípraviek

(Zdroj: https://hiveminer.com/Tags/u11%2Cu15, Autor: Flickr Hive Mind)
Tomáš Gemza|5. apr 2018 o 09:42

Premiérový ročník Stredoslovenského pohára prípraviek organizuje v sobotu 7. apríla na Mestskom futbalovom štadióne v Žiari nad Hronom Oblastný futbalový zväz Žiar nad Hronom. Hlavnou myšlienkou je herná konfrontácia výberov tejto vekovej kategórie oblastných futbalových zväzov zo stredného Slovenska.

(Zdroj: https://hiveminer.com/Tags/u11%2Cu15, Autor: Flickr Hive Mind)

 

Turnaj takéhoto typu a územného rozsahu sa uskutočňuje vôbec po prvýkrát. S nápadom prišiel predseda ObFZ Žiar nad Hronom Ján Matonok, ktorý oslovil všetkých predsedov oblastných futbalových zväzov, spadajúcich do regionálneho Stredoslovenského futbalového zväzu. S výnimkou ObFZ Veľký Krtíš, ktorý nemá súťaž prípraviek, sa turnaja zúčastnia výbery ostatných 10 oblastných zväzov.

V skupine A sa predstaví výber prípraviek domáceho ObFZ Žiar nad Hronom, ktorý bude viesť tréner aktuálneho majstra tejto kategórie Banskej Štiavnice Pavel Hanzlík. Súpermi nášho tímu budú v základnej skupine ObFZ Zvolen, ObFZ Lučenec, ObFZ Žilina a Oravský futbalový zväz. V skupine B bude štartovať ObFZ Banská Bystrica, Turčiansky futbalový zväz, Liptovský futbalový zväz, ObFZ Rimavská Sobota a ObFZ Čadca.

Program základných skupín je rozplánovaný v čase od 9. do 12.30 hodiny, jedno stretnutie sa bude hrať 17 minút. Po obedňajšej prestávke sa budú od 13.30 hodiny hrať stretnutia o umiestnenia, finále by sa malo hrať od 14.10 hodiny.

Foto: ilustračné

Súvisiaci obsah