Olympiáda Peking 2022: Slováci zdolali Nemcov, Ledeckej sa nedarilo (minúta po minúte)

Kamila Valijevová.
Kamila Valijevová. (Autor: TASR/AP)
Sportnet, TASR|14. feb 2022 o 23:00 (aktualizované 15. feb 2022 o 18:30)

Zimné olympijské hry minúta po minúte (live). Sledujte online zimnú olympiádu z dňa 11 (15.2.2022) v Pekingu 2022.

Dôležité správy z minúty po minúte:

Olympiáda Peking 2022: Sledujte olympijské hry minútu po minúte (online)

18:30 Minútu po minúte sme ukončili. Ďakujeme za pozornosť
17:30 Štvrťfinále proti USA. Čo čaká Slovensko?

Slovenskí hokejisti si po dvanástich rokoch vybojovali postup do štvrťfinále olympijského hokejového turnaja. A bolo to dokonca jednoduchšie, ako v pamätnom Vancouvri.

Čeliť budú opäť topfavoritovi, hoci sa to tak na prvý pohľad nemusí zdať. Slováci nastúpia proti USA o 5.10 hod.

Američania šli do turnaja ako pred štyrmi rokmi v Pjongčangu – zložení z hráčov, ktorí sa v NHL nepresadili, prípadne talentov z univerzít. Až 10 z 15 nominovaných útočníkov USA nemá viac ako 23 rokov.

Mladých Američanov neradno podceňovať. Prečítajte si, prečo.


16:40 Švédi našli premožiteľa v curlingu, nestačili na Britov

Švédski curleri našli premožiteľa na olympijskom turnaji v Pekingu až v ôsmom stretnutí. V utorkovom večernom stretnutí podľahli Britom 6:7.

Oba tímy už majú istotu postupu do semifinále.


16:35 Rusov čaká prekvapenie turnaja

Štvrťfinálové zápasy na hokejovom turnaji ZOH 2022 sú známe. Priamu účasť si vybojovali USAROC (Rusko)Fínsko a Švédsko. V kvalifikačnom kole uspeli SlovenskoDánskoŠvajčiarsko a Kanada.

Pozrite si, ako bude vyzerať olympijské štvrťfinále.

16:33 Čína neprekvapila Kanadu

Posledný zápas play off na olympijskom hokejovom turnaji prekvapenie nepriniesol. Aj keď domáca Čína dvakrát skórovala proti Kanade, napokon končí po prehre 2:7.


16:09 Valijevová: Šťastná, ale vysilená

Mladá ruská krasokorčuliarka Kamila Valijevová vedie po krátkom programe žien, napriek tomu, že v posledných dňoch čelila obvineniam z dopingu.

"Uplynulé dni boli pre mňa nesmierne ťažké. Skoncentrovať sa na súťaž bolo hrozne vyčerpávajúce. Som šťastná, ale psychicky úplne vysilená," citovala agentúra AFP slová Valijevovej po krátkom programe.


16:08 Dvojboby v réžii Nemcov, Friedrich s Margisom obhájili zlato

Nemeckí bobisti Francesco Friedrich a Thorsten Margis získali zlatú medailu v súťaži dvojbobov. V ľadovom tobogane v Jen-čchingu dosiahli v súčte štyroch jázd čas 3:56,89 minúty a obhájili triumf spred štyroch rokov.

Druhí skončili ich krajania Johannes Lochner a Florian Bauer (+0,49 s), aj bronz získala nemecká posádka v zložení Christoph Hafer, Matthias Sommer (+1,69 s).

Prvýkrát v histórii bobového športu sa stalo, že pod piatimi kruhmi posádky z jednej krajiny obsadili všetky medailové stupne.


15:40 Friedrich s Margisom obhájili zlato v dvojboboch

Nemeckí bobisti Francesco Friedrich a Thorsten Margis získali zlatú medailu v súťaži dvojbobov na ZOH 2022. V ľadovom tobogane v Jen-čchingu dosiahli v súčte štyroch jázd čas 3:56,89 minúty a obhájili triumf spred štyroch rokov.

Druhí skončili ich krajania Johannes Lochner a Florian Bauer (+0,49 s), aj bronz získala nemecká posádka v zložení Christoph Hafer, Matthias Sommer (+1,69 s).


15:30 Valijevová vedie po KP žien

Krasokorčuliarka Ruského olympijského výboru (ROC) Kamila Valijevová sa usadila na čele súťaže sólistiek na ZOH 2022 v Pekingu.

Kamila Valijevová.
Kamila Valijevová. (Autor: TASR/AP)

Iba 15-ročná úradujúca majsterka Európy z januárového šampionátu v Tallinne dostala od rozhodcov za vystúpenie v utorkovom krátkom programe známku 82,16.

Za hlavnou favoritkou ženskej súťaže sa umiestnila jej krajanka Anna Ščerbakovová (80,20), tretia bola Japonka Kaori Sakamotová (79,84). Do voľných jázd (štvrtok 17. februára o 11.08 SEČ) postúpilo 25 krasokorčuliarok z krátkeho programu.


15:20 Nemci chvália Slovákov

"Treba priznať, že dnes sme nastúpili proti veľmi, veľmi silnému súperovi. Mužstvu, ktoré ukázalo svoju silu už v skupinovej fáze, i keď s Fínskom a Švédskom prehralo. Už pri analýze sme videli, že dokážu byť nebezpeční.

Krok číslo jeden je, že vždy musíte rešpektovať kvality súpera. Proti tomu sme dnes neboli dosť rýchli a tvrdí. Proste sme neboli na ich úrovni," povedal nemecký tréner Toni Söderholm.


14:25 Friedrich s Margisom vylepšili dráhový rekord a mieria za zlatom

Nemeckí bobisti Francesco Friedrich a Thorsten Margis vylepšili v tretej jazde vlastný dráhový rekord na ZOH 2022, vďaka čomu sa priblížili k obhajobe zlatých medailí v súťaži dvojbobov.

Súčet ich časov v ľadovom tobogane v Jen-čchingu je 2:57,37 minúty, pred krajanmi Johannesom Lochnerom a Florianom Bauerom vedú o 0,48 sekundy.

Prvou pondelkovou jazdou, ktorá mala hodnotu 59,02 sekundy, vytvorili Friedrich s Margisom dráhový rekord. Po druhej viedli s náskokom 15 stotín pred Lochnerom s Bauerom.

V utorkovej tretej jazde vylepšili vlastný dráhový rekord o tri stotiny sekundy (58,99 s) a spravili dôležitý krok smerom k celkovému triumfu. Aj tretia pozícia patrila nemeckým dvojbobom v zložení Christoph Hafer, Matthias Sommer (+1,51 s).

Kanadskej posádke vedenej Justinom Krippsom, ktorý je spolu s Friedrichom spoludržiteľ zlata z Pjongčangu 2018, sa nedarí. S Camom Stonesom figurujú až na 9. priečke s vyše dvojsekundovým mankom na lídrov.

Olympijská súťaž dvojbobov mužov vyvrcholila štvrtou jazdou v utorok o 14.50 SEČ.


14:10 Kanada čelí Číne

Posledný zápas play off o štvrťfinále hokejového turnaja bude hrať Kanada proti Číne. Sledujte s nami ONLINE prenos.


13:25 Obrovská chyba Riibera

Kam to ide? Kam to ide? Zle odbočil, veď ide do cieľa. To je hrozná chyba, rozrušene vravel komentátor nórskej televízie NRK Torgeir Björn. 

Jarl Magnus Riiber bol veľkým favoritom súťaží v severskej kombinácii na ZOH v Pekingu. 

Jarl Magnus Riiber.
Jarl Magnus Riiber. (Autor: TASR/AP)

Po skokanskej časti súťaže jasne viedol. Pred behom na 10 km mal náskok 44 sekúnd. Lenže pri behu bol nepozorný. Na štadióne si zvolil zlú stopu a miesto toho, aby po piatich kilometroch bežal do druhého okruhu, odbočil do cieľa.

Svoj omyl pochopil neskoro. Kým sa otočil a vrátil sa späť stratil viac ako pol minúty. V tom momente bol ešte na vedúcej priečke, lenže súperi ho následne predbehli.

Riiber v pretekoch medailu nezískal. Dobehol na 8. priečke so stratou 40 sekúnd.


13:12 Vlhová sa vrátila na Slovensko

"Som veľmi namotivovaná na obhajobu veľkého glóbusu, aj preto som sa rozhodla radšej vrátiť domov a pripraviť sa na zvyšok sezóny vo Svetovom pohári. Urobím všetko pre to, aby som bola stopercentná," povedala Petra Vlhová.

Petra Vlhová so zlatou medailou zo ZOH v Pekingu 2022.
Petra Vlhová so zlatou medailou zo ZOH v Pekingu 2022. (Autor: TASR)

13:00 Hviezdy minulosti hodnotia Slovákov

Aktívna hra, skvelý Rybár, negatívom prečíslenia. Rastislav Staňa, Branko Radivojevič a Michal Handzuš hodnotia zápas s Nemeckom.


12:50 Žampovci majú štartové čísla na slalom

Slovenských lyžiarov čaká slalom, ktorý príliš nejazdia. Majú preto vyššie štartové čísla. Adam Žampa vyštartuje s číslom 42, Andreas bude 56. v poradí. 


12:30 Nemci hodnotia zápas proti Slovensku

"Je koniec! Štyri roky po striebornej senzácii v Pjongčangu vypadol tím Nemecka po dezolátnom výkone proti Slovensku. Nemecký tím vyhral na turnaji iba jeden zápas - proti jasnému outsiderovi z Číny.

Nemeckí hokejisti sa vôbec nedostali do hry, všade boli o krok neskôr a utrpeli prvú olympijskú prehru so Slovenskom po 28 rokoch. Bola celkom zaslúžená. Slovákom sa darilo, no zrejme aj ich sme zaskočili slabým výkonom," napísal športový portál Sport1.de.

V Nemecku hodnotia výsledok 0:4 proti Slovensku veľmi kriticky.


12:20 Nór Graabak získal zlato v súťaži na veľkom mostíku

Nórsky reprezentant v severskej kombinácii Jörgen Graabak triumfoval v utorkovej individuálnej súťaži na ZOH v Pekingu so skokmi na veľkom mostíku.

V stredisku Čchang ťia-kchou mal v cieli dramatického behu na 10 km náskok štyri desatiny sekundy pred krajanom Jensom Luraasom Oftebrom. Bronz si vybojoval Japonec Akito Watabe (+0,6).


12:10 Cehlárika teší čas zápasu proti USA

Zápas proti USA sa odohrá v rovnakom čase ako duely s Lotyšskom a Nemecko. Na regeneráciu tak nemajú Slováci ani 24 hodín.

"Vyzerá to tak, že nám čas 12.10 sedí, zvládli sme oba zápasy. Sme rozbehnutí a musíme si to preniesť aj na zajtrajšok," povedal Peter Cehlárik.


11:55 Českí hokejisti končia na olympiáde

Švajčiarski hokejisti postúpili do štvrťfinále olympijského hokejového turnaja na ZOH v Pekingu 2022. Zdolali Česko 4:2 v play off o štvrťfinále.


11:30 Shiffrinová možno zažije najhorší vrcholný šampionát

Mikaela Shiffrinová pricestovala na Zimné olympijské hry v Pekingu so zámerom získať päť medailí, teraz jej však naopak hrozí, že príde o svoju úžasnú sériu na vrcholných podujatiach.

Zatiaľ nikdy nevyšla medailovo naprázdno. Na ZOH 2022 však neuspela v štyroch súťažiach a k dispozícii má už len štvrtkovú kombináciu.

Fenomenálnej americkej zjazdárke totálne nevyšiel obrovský slalom, keď prvýkrát na ZOH i na MS preteky nedokončila.

Nič nebolo ani z globálne sledovaného slalomového súboja so slovenskou lyžiarkou Petrou Vlhovou, opäť vypadla a jej rivalka získala zlato.

Mikaela následne neoslnila ani v super-G (9. miesto), ale aj v šiestej dokončenej olympijskej súťaži (devätnástej na vrcholných podujatiach) skončila v top10.

V utorkovom zjazde však už nie a 18. miesto so stratou 1,78 s na bronzovú medailu je jasne najhorší výsledok z troch ZOH.

"Cítim to tak, akoby by som sa mala v zjazde ešte veľa čo učiť. Snažím sa v týchto dňoch absolvovať rýchlokurz," povedala pretekárka, ktorá v olympijskej sezóne štartovala len v dvoch decembrových zjazdoch SP.


11:00 Kňažko baví internet

V dôležitom zápase dostal dôveru od trénerov aj 19-ročný Samuel Kňažko. Na svoj vek hral s veľkým prehľadom.

"Naše víťazstvo sa rodilo ťažšie, ako napovedá výsledok. Prvá tretina ešte bola vyrovnaná, zlomili sme to až v tej druhej, kedy sme išli do trojgólového vedenia. Za jednoznačné víťazstvo sme radi," povedal v rozhovore pre RTVS Kňažko.

Otázka redaktorky na nebezpečnú šancu Nemcov z prvej tretiny ho mierne zaskočila.

"Je to vždy, akoby som to povedal... Ide to na živo? Ježiš," pousmial sa mladý Slovák a pohotovo pokračoval ďalej:

"Keď ide súper do brejku sám na bránu je to vždy náročné. Podržal nás brankár Paťo Rybár, ktorý chytal výborne."


10:30 Riiber suverénne na čele po skokoch na veľkom mostíku

Nórsky reprezentant v severskej kombinácii Jarl Magnus Riiber sa usadil na čele utorkovej individuálnej súťaže na ZOH v Pekingu po skokoch na veľkom mostíku.

V stredisku Čchang ťia-kchou dosiahol skok dlhý 142 metrov a na štarte behu na 10 km bude mať komfortný náskok 44 sekúnd na Estónca Kristjana Ilvesa a Japonca Rjotu Jamamota.


10:15 Švajčiarky v curlingu zdolali Američanky

Švajčiarske curlerky si na olympijskom turnaji v Pekingu pripísali na konto šieste víťazstvo. V utorňajšom zápase zdolali USA 9:6 a sú na čele tabuľky.

Na olympijskom turnaji žien štartuje v základnej časti desať družstiev, postup do semifinále si vybojujú najlepšie štyri tímy.


10:03 Nóri obhájili zlato v rýchlokorčuliarskej stíhačke

Reprezentanti Nórska v rýchlokorčuľovaní získali na ZOH v Pekingu zlaté medaily v utorkovej tímovej stíhačke mužov.

Trojica Hallgeir Engebraaten, Peder Kongshaug a Sverre Lunde Pedersen obhájila prvenstvo z Pjongčangu po triumfe v A-finále nad družstvom Ruského olympijského výboru. Bronz si vybojovali Američania.


9:40 Kanaďanky s olympijským rekordom

Rýchlokorčuliarky Kanady získali na ZOH v Pekingu zlaté medaily v utorkovej tímovej stíhačke. Trojica Ivanie Blondinová, Valerie Maltaisová a Isabelle Weidemannová zdolala v A-finále Japonsko v olympijskom rekorde 2:53,44 min.


9:15 Česko nastúpi proti Švajčiarom

Po dnešných víťazstvách Slovenska a Dánska zostávajú na hokejovom olympijskom turnaji k dispozícii ešte dve štvrťfinálové miestenky. O jednu z nich zabojujú už o niekoľko minút reprezentanti Švajčiarska a Česka.


8:55 Nóri majú ďalšie zlato

Biatlonisti Nórska uspeli v štafete na 4x7,5 km. Kvarteto v zložení Sturla Holm Laegreid, Tarjei Bö, Johannes Thingnes Bö a Vetle Sjaastad Christiansen triumfovalo s náskokom 27,4 s pred Francúzskom, bronz si vybojovali Rusi.

Slovenský tím v zložení Michal Šima, Matej Baloga, Šimon Bartko a Tomáš Sklenárik preteky nedokončil, keďže Bartka na treťom úseku predbehli najlepšie štafety o jedno kolo. Slováci v tom čase figurovali na poslednej 21. priečke.


8:30 O necelých 24 hodín proti Američanom

Slovenskí hokejisti nastúpia vo štvrťfinále ZOH 2022 v stredu o 5.10 h. Ich súperom budú Američania, ktorí vyhrali svoju skupinu v konkurencii Kanady, Nemecka a Číny. Navyše, získali plný počet deviatich bodov.

Pozrite si kompletný rozpis zápasov vyraďovacej časti až do finále. Aktuálny formát turnaja platí už dvanásť rokov, od ZOH v kanadskom Vancouveri.


8:05 Oznámkujte slovenských hokejistov

Štyria rôzni strelci, skvelý výkon brankára a celkovo výborný tímový výkon. To boli hlavné atribúty slovenského víťazstva nad Nemeckom 4:0.

Kto vás najviac zaujal? Od koho ste čakali viac? Oznámkujte slovenských hokejistov za výkon proti Nemcom. Najvyššia známka je 10, najnižšia 1.

Momentka zo zápasu Slovensko - Nemecko na ZOH 2022 v Pekingu.
Momentka zo zápasu Slovensko - Nemecko na ZOH 2022 v Pekingu. (Autor: TASR)

8:00 O medaily bojujú aj biatlonisti

Slovenskí reprezentanti v biatlone už majú za sebou prvý úsek v štafete na 4 x 7,5 km. Preteky, ktoré sľubujú dramatický súboj Nórov s Francúzmi či Rusmi o zlatú medailu môžete sledovať spolu s nami ONLINE.


7:35 Do štvrťfinále postúpilo aj Dánsko

Hokejisti Dánska postúpili do štvrťfinále olympijského turnaja v Pekingu. V utorňajšom kvalifikačnom zápase zdolali Lotyšsko tesne 3:2. Vyrovnaný duel rozhodol gól obrancu Markusa Lauridsena z úvodu tretej tretiny.


7:27 Po dvanástich rokoch opäť vo štvrťfinále

Slovenskí hokejoví reprezentanti postúpili do štvrťfinále na ZOH 2022 v Pekingu. Účasť medzi najlepšou osmičkou turnaja si zaistil po výhre nad Nemeckom 4:0. O góly sa postarali Libor Hudáček, Peter Cehlárik, Michal Krištof a Marek Hrivík.

Slovensko si tretíkrát v ére samostatnosti zahrá olympijské štvrťfinále. Podarilo sa mu to pri premiére v nórskom Lillehammeri (1994), tiež v Turíne 2006 a naposledy pred dvanástimi rokmi vo Vancouveri.


7:20 Čínske zlato v snoubordingu

Čínsky snoubordista Su I-ming sa v Pekingu stal olympijským šampiónom v disciplíne Big Air. V utorňajšom finále zvíťazil ziskom 182,50 bodu. Striebro získal Nór Mons Roisland a bronz si vybojoval Kanaďan Maxence Parrot.


6:15 Slováci vedú už trojgólovým rozdielom

Slovenskí hokejisti sú blízko k postupu do štvrťfinále olympijského turnaja v Pekingu. Hoci majú za sebou len polovicu zápasu, proti Nemecku vedú už 3:0. V druhej tretine skórovali Peter Cehlárik a Michal Krištof.


6:00 Majsterka sveta má aj olympijské zlato

Švajčiarska lyžiarka Corinne Suterová triumfovala v zjazde na ZOH 2022 v Pekingu. Ako úradujúca majsterka sveta v kráľovskej disciplíne zdolala v utorňajšej súťaži o 16 stotín sekundy obhajkyňu titulu Sofiu Goggiovú.

Tretia skončila ďalšia Talianka Nadia Delagová s odstupom 0,57 stotín. Slovensko tentokrát nemalo v súťaži svoje zastúpenie.


5:45 Hudáček poslal Slovensko do vedenia

Slovenskí hokejisti po prvej tretine vyhrávajú v dôležitom zápase o postup do štvrťfinále olympijského turnaja nad Nemeckom 1:0. Jediným strelcom je zatiaľ Libor Hudáček, ktorý aj s prispením teču prekonal Mathiasa Niederbergera.

Libor Hudáček oslavuje gól v zápase Slovensko - Nemecko.
Libor Hudáček oslavuje gól v zápase Slovensko - Nemecko. (Autor: TASR/AP)

5:25 Sklamanie pre Shiffrinovú aj Ledeckú

Kým Švajčiarka Corinne Suterová smeruje za olympijským víťazstvom v zjazde, kráľovská disciplína nevyšla Mikaele Shiffrinovej ani Ester Ledeckej.

Američanka stratila 2,49 sekundy a Češka je zatiaľ spomedzi klasifikovaných pretekárok na poslednom mieste. Doplatila na obrovskú chybu v druhej časti trate, a tak sa rozplynul jej sen o druhej medaile z Pekingu.


5:10 Hokejisti hrajú proti Nemcom. Vrátia im prehru z Košíc?

Boj slovenských hokejistov o postup do štvrťfinále olympijského turnaja v Pekingu sa práve začal. Vrátia zverenci Craiga Ramsayho Nemcom trpkú prehru z Košíc spred necelých troch rokov? Sledujte to ONLINE spolu s nami.


4:45 Medailu získalo aj Estónsko

Švajčiarska akrobatická lyžiarka Mathilde Gremaudová získala zlatú medailu v disciplíne slopestyle. Vo finále zvíťazila výkonom 86,56 bodu. Striebro zostalo v Číne zásluhou Eileen Gu, bronz si vybojovala Estónka Kelly Sildaruová.

Dvadsaťdvaročná Gremaudová je už trojnásobná olympijská medailistka, v pekinskej súťaži Big Air skončila na bronzovej priečke a v Pjongčangu 2018 obsadila druhé miesto v slopestyle. 


4:25 Zostava na zápas s Nemeckom je známa

Slovenských hokejistov už o necelú hodinu čaká na olympijskom turnaji zápas o všetko. V súboji o postup do štvrťfinále zabojujú proti Nemecku. Pozrite si zostavu, ktorú pripravil trénersky tím na čele s Craigom Ramsaym.

Slovenský obranca Martin Marinčin a brankár Patrik Rybár.
Slovenský obranca Martin Marinčin a brankár Patrik Rybár. (Autor: TASR)
4:10 Zjazd posunuli o pol hodinu

Štart ženského zjazdu bol posunutý na 4:30 h. Organizátori ako dôvod uviedli zlé poveternostné podmienky. Uvidíme, či sa počasie dovtedy umúdri alebo budú musieť byť preteky opäť presunuté na neskôr.


4:00 Opäť rakúske zlato v disciplíne Big Air

Rakúšanka Anna Gasserová obhájila olympijský titul v disciplíne Big Air. V utorňajšom finále zvíťazila pred striebornou Zoi Sadowskou-Synnottovou z Nového Zélandu, bronz patrí Japonke Kokomo Muraseovej.

"Stále tomu nemôžem uveriť, dnes som to naozaj nečakala. Nepovažovala som sa za favoritku. Poctivo som však trénovala a teraz som prešťastná. Zo súťaže som nebola nervózna, vedela som, že musím ukázať to najlepšie.

Bolo by som spokojná s druhým i tretím miestom. Samozrejme, štvrté by bolo trpké, ale dokázala by som s tým žiť. Víťazstvo je veľká odmena," povedala rakúska snoubordistka pre televíziu ORF.


3:45 Zjazd žien bez slovenského zastúpenia

V National Alpine Skiing Centre sa dnes ide ďalšia lyžiarska disciplína - tentoraz zjazd žien. V 36-člennej štartovej listine síce chýba slovenské meno, ale napriek tomu môžete tieto preteky sledovať ONLINE.

Češka Ester Ledecká patrí medzi medailové kandidátky a na trať sa vydá s číslom 5. Otázna je forma Talianky Sofie Goggiovej, ktorá je najlepšou zjazdárkou súčasnosti, ale v ostatných dňoch bojovala so zranením kolena.


3:25 Udržia si Švédi stopercentnú bilanciu?

Už tradične sa medzi prvými začali v Pekingu súťaže v curlingu. Švédi, ktorí si už v predstihu zabezpečili postup do semifinále čelia Dánov a v tomto severskom súboji sa budú snažiť vylepšiť svoju stopercentnú bilanciu na 7-0.


23:05 V akcii budú aj naši biatlonisti

Biatlonisti majú na programe štafetu mužov na 4 x 7,5 km.

V konkurencii 21 krajín bude Slovensko reprezentovať štvorica Michal Šima, Matej Baloga, Šimon BartkoTomáš Sklenárik. Kvôli silným mrazom bol posunutý štart pretekov - začínajú sa už o 7.30 h nášho času.


23:00 Slovenskí hokejisti zabojujú o štvrťfinále

Už o 5.10 SELČ nastúpia slovenskí hokejisti na zápas o postup do štvrťfinále proti Nemecku. Náš posledný súboj si pamätá až deväť Nemcov.

Útočník a bývalý reprezentant Tomáš Záborský aktuálne pôsobí v tíme nemeckej DEL ligy Schwenninger Wild Wings. Pozná tak viacero hráčov, ktorí nastúpia proti Slovensku a tipuje, že zvíťazíme o dva góly.

V rozhovore s Petrom Draisaitlom sa dočítate, v ktorej veci sú na tom Slováci a Nemci úplne rovnako. Podľa nášho experta Ondreja Rusnáka to bude pre Ramsayho najdôležitejší zápas. Čo bude platiť na Nemecko?

Celý program zápasov o postup do štvrťfinále si pozrite tu.

Všetky informácie o ZOH Peking 2022

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Olympijské hry»Olympiáda Peking 2022»Program a výsledky»Olympiáda Peking 2022: Slováci zdolali Nemcov, Ledeckej sa nedarilo (minúta po minúte)