15.02.2022 00:00
Deň 11
Peking 2022
Koniec

Slovákov čaká zápas o všetko. Tréneri nemenili víťaznú zostavu

Slovenský obranca Martin Marinčin a brankár Patrik Rybár.
Slovenský obranca Martin Marinčin a brankár Patrik Rybár. (Autor: TASR)
Sportnet|15. feb 2022 o 04:20

Slováci hrajú na ZOH 2022 o postup do štvrťfinále proti Nemecku.

PEKING. Zostava Slovenska v zápase o postup do štvrťfinále na ZOH 2022 proti Nemecku je známa. Podobne ako v doposiaľ jedinom víťaznom zápase Slovákov v Pekingu proti Lotyšom sa v bránke predstaví Patrik Rybár.

Obranné páry zostali nezmenené. V pozícii siedmeho beka by mal nastupovať Šimon Nemca, no podľa informácii SZĽH už s novým číslom 18.

Ani v ofenzíve trénerská trojica Craig Ramsay, Andrej Podkonický a Ján Pardavý neexperimentovala a ponechala rovnaké zloženie útočných formácii ako v spomenutom zápase s Lotyšskom.

Jediná drobná zmena sa udiala v druhom útoku, kde by si pozíciu ľavého a pravého útočníka mali vymeniť Kristián Pospíšil s Tomášom Jurčom. Opäť len v pozícii trinásteho forvarda sa predstaví Marko Daňo.

Zápas sa začína o 5.10 h. ONLINE prenos môžete sledovať na Sportnete.

Zostavy zápasu Slovensko - Nemecko na ZOH 2022

Slovensko: Rybár - Čerešňák, Čajkovský, Marinčin, Rosandič, Kňažko, Gernát, Nemec - Takáč, Hrivík, Cehlárik - Jurčo, Hudáček, Pospíšil - Zuzin, Krištof, Kelemen - Regenda, Roman, Slafkovský - Daňo

Nemecko: Niederberger - Brandt, M. Müller, Holzer, Wagner, Nowak, J. Müller, Bittner, Abeltshauser - Plachta, Kahun, Rieder - Pföderl, Loibl, Noebels - Tiffels, Hager, Ehliz - Kühnhackl, Krämmer, Wolf

Zoznam utorkových zápasov na ZOH 2022

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»ZOH 2022 Hokej»Slovákov čaká zápas o všetko. Tréneri nemenili víťaznú zostavu