Tri neuznané góly!

Šéfredaktor|5. okt 2018 o 09:05

Uličskí „vlci“ skórovali štyrikrát, ale platil iba jediný gól.

 

Po víkendovom 9. kole sa na dne 5. ligy (skupina Vihorlatsko-Dukelská) ocitla TJ Tvarona Ulič. Najvýchodnejší piatoligista privítal na svojom štadióne Jamaica v záchranárskom súboji Sečovskú Polianku. Po záverečnom hvizde znamenal stav 1:3 domáci smútok. Rozčarovanie však bolo ešte väčšie...

 

  V prvom polčase za nerozhodného stavu 1:1 Uličania skórovali, gól neplatil. Do šatní sa odchádzalo v resumé 1:2 a uličskí „vlci“ vybehli po obrátke na súpera dravo. Aj dvakrát napli hosťujúcu sieť, ale stav 1:2 sa nezmenil. Všetky neuznané góly mal na svedomí Milan Hromadka... „Všetky sporné momenty sa týkali postavenia mimo hry. Za seba poviem, že sa mi prvá ofsajdová pozícia nezdala, rozhodca tvrdil opak. Hostia sa opätovne ujali vedenia, bola to krásna strela do šibenice, ale my sme sa nechceli poddať. Po dvoch centroch som si vždy zbehol na loptu, rozhodca avizoval opäť ofsajd. Neviem to potvrdiť ani vyvrátiť. Je však netradičné, ak vám nie sú uznané tri góly. Priznám sa, videozáznam som nevidel, výsledok nám to nezmení, z polovice ihriska by bolo asi ťažké objektívne situácie posúdiť,“ konštatoval najlepší strelec mužstva so štyrmi (platnými) gólmi.

Suma sumárum tak má Ulič na chvoste tabuľky iba 6 bodov... „Sme v zostave roztrieštení, stále ju musíme obmieňať. Samozrejme, že bojovnosťou môžeme absencie prekryť, tentokrát sa to nepodarilo. Brankár nastúpil so sebazaprením, čo sa prejavilo hneď v úvode, strelu snáď z 35 metrov si sám zasunul za čiaru. I keď sme sa z rýchleho úderu otriasli a po pár minútach bolo vyrovnané, konečný výsledok nám radosť nespravil. Nič iné nám teda neostáva, len sa trápiť ďalej,“ dodal Milan Hromadka s kyslosťou v hlase.


Resumé:

Ulič – Sečovská Polianka 1:3 (1:2)

Góly: 12. S. Holovka – 6. M. Kmec, 42. A. Gaži, 72. T. Hvozdík.   

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: