Brali najvyšší kurz - pokorili lídra jari

Šéfredaktor|4. máj 2018 o 00:00

Sninčania rozbehli „anglický“ týždeň famózne.

Opäť sa raz potvrdilo veľakrát treťoligovo povedané: „Poraziť môže každý každého“. Sninčania dokázali po troch rokoch skórovať vo Vranove a hneď to znamenalo plný bodový zápis. Domáci v pozícii jarného lídra, ktorý neokúsil trpkosť prehry boli jasným favoritom a podporovali ich aj stávkové kurzy. Na to však Sninčania nebrali ohľad.

Cestou na zápas sme sa smiali, aké kurzy dala stávková kancelária na tento zápas. Vranov akoby nemohlo nič zastaviť, remíza by bola prekvapením, naše víťazstvo priam šokom. My sme však šli do Vranova vyhrať a brali sme najvyšší kurz,“ pousmial sa Jozef Lukáč.

O výsledku rozhodol jediný gól. Aké bolo dianie na trávniku?

 Domáci mali viac štandardných situácií, priame kopy, rohy, na góly však iba pološance. Naopak my sme boli v ofenzíve nebezpečnejší, už polčas mohol byť 0:2 – 0:3... Súpera sme poznali, už v príprave sme sa stretli, boli našľapaní. Možno boli pod tlakom, že musia, kým my – môžeme. Možno očakávali, že sa stiahneme, naša celoplošná hra ich asi zaskočila,“  konštatoval kapitán MFK Snina.

Na oddych boli iba tri dni, sviatočný 1. máj priniesol zápas do Sniny, na trávniku privítali Šarišské Michaľany. Body dovedené z vonku Sninčania potvrdili. Vyhrali 3:0...

Pre mňa osobne sa začína nie príliš obľúbené futbalové počasie – horúco. Museli sme tvoriť, súpera tlačiť, pomohol nám rýchly gól. Hostia hrali dobre, ale neskórovali, čo je vo futbale najdôležitejšie. Bez gólov sa vyhrať nedá,“ dodal Jozef Lukáč.

V sobotu privítajú Sninčania doma Plavnicu. Nadviažu na úspešné ťaženie? Vyčkajme...

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: