Olympiáda Peking 2022: Slovenskí hokejisti prehrali semifinále (minúta po minúte)

Patrik Rybár predvádzal na ZOH 2022 v Pekingu isté výkony.
Patrik Rybár predvádzal na ZOH 2022 v Pekingu isté výkony. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|17. feb 2022 o 23:00 (aktualizované 18. feb 2022 o 18:11)

Zimné olympijské hry minúta po minúte (live). Sledujte online zimnú olympiádu z dňa 14 (18.2.2022) v Pekingu 2022.

Dôležité správy z minúty po minúte:

Olympiáda Peking 2022: Sledujte olympijské hry minútu po minúte (online)

18:00 Minútu po minúte sme ukončili. Ďakujeme za pozornosť
17:45 Sklamaná krasokorčuliarka odmietla jedlo i pitie

Chlapci prečo môžu? A dievčatá prečo nie? Alexandra Trusovová mala 13 rokov, keď vyslovila túto otázku. Mladá ruská krasokorčuliarka narážala na štvorité skoky.

Na ZOH v Pekingu skočila Trusovová vo voľnej jazde až päť štvoritých skokov – presne toľko, ako víťaz mužskej súťaže Nathan Chen.

Všetky ustála, hoci dva z nich dostali negatívne hodnotenie predvedenia, no na víťazstvo to nestačilo.

17-ročná Trusovová prakticky celý život podriadila tomu, aby zvládla najnáročnejšie skoky a keď pochopila, že ani tak nezíska zlato, psychicky sa zrútila.

„Nenávidím tento šport! Už nikdy nevstúpim na ľad! Nikdy,“ kričala zúrivo a po tvári jej stekali slzy


17:15 Nóri stanovili medailový rekord

V medailovej bilancii krajín sú aj po 14. súťažnom dni na čele športovci Nórska, ktorí získali už 15 zlatých medailí, čím stanovili nový olympijský rekord.

Žiadna krajina v histórii taký úspech nezaznamenala. Štrnásť titulov nazbierali Kanada vo Vancouveri 2010 a Nórsko s Nemeckom v Pjongčangu 2018.

Druhá priečka v aktuálnom poradí stále patrí Nemecku, na tretej sa udržali Američania.


17:05 Ako vyzerá hokejový program?

Slovenskí hokejisti sa v zápase o 3. miesto stretnú so Švédskom. Pre Slovensko pôjde o jediný duel v Pekingu v tomto čase. 

Dokážu sa Slováci prispôsobiť neskoršej hodine a dosiahnu historický úspech? Pozrite si program zápasov o medaily na ZOH 2022.


16:50 Rusi zvládli nájazdovú drámu

Hokejisti Ruského olympijského výboru postúpili do finále. V rozhodujúcom rozstrele zvládli kritickú chvíľu, v piatej sérii ich gólom zachránil Jakovlev. V ôsmej sérii potom rozhodol Gricjuk.

Súperom slovenských hokejistov v sobotňajšom súboji o 3. miesto tak bude Švédsko.


16:40 Rozhodnú až nájazdy

Druhý semifinálový duel hokejového turnaja medzi Ruským olympijským výborom a Švédskom sa po 60 minútach skončil nerozhodne 1:1.

Gól nepadol ani v desaťminútovom predĺžení vo formáte troch proti trom. Zápas rozhodnú až nájazdy.

Stretnutie sledujte online


16:30 Švédky neobhája zlato

Švédske curlerky neobhája zlaté medaily zo ZOH 2018 v Pjongčangu. V piatkovom dramatickom semifinále olympijského turnaja v Pekingu podľahli Veľkej Británii 11:12 po extra ende.

Súperkami Britiek budú Japonky, držiteľky bronzu z Pjongčangu si v druhom semifinále poradili so Švajčiarkami 8:6.


15:59 Semifinále je vyrovnané!

Švédski hokejisti dokázali v 47. minúte streliť vyrovnávajúci gól v semifinálovom dueli s Rusmi. Nádherný prechod do pásma a následnú strelu predviedol Pudas. Následne pálil Tömmernes a kapitán Lander výborne dorážal pred bránou.

Zápas sledujeme online


15:30 Kuriózna olympijská stávka

Kórejský rýchlokorčuliar na krátkej dráhe Hwang Daeheon vďaka zisku zlatej medaily v pretekoch na 1500 m na ZOH v Pekingu vyhral zaujímavú stávku.

Podľa všetkého sa môže tešiť na doživotný prísun vyprážaných kurčiat od potravinárskeho magnáta Yoon Hong-geuna, ktorý je zároveň šéfom misie športovcov Kórejskej republiky v Pekingu.

Yoon minulý týždeň v príspevku na Instagrame uviedol, že ponúka Hwangovi doživotnú zásobu jeho obľúbeného pokrmu, ak v Pekingu získa zlato.

"Po návrate z olympijských hier sa chcem presvedčiť, či táto stávka platí a či sa skutočne môžem tešiť na vyprážané kurčatá až do dôchodku," vyhlásil Hwang pred kórejskými novinármi.


15:00 Číňania na čele po krátkom programe športových dvojíc

Domáci čínski krasokorčuliari Wen-ťing Suej a Cchung Chan sa po piatkovom krátkom programe usadili na čele olympijskej súťaže športových dvojíc. V Pekingu si od rozhodcov vyslúžili 84,41 bodu.

Na ďalších medailových pozíciách priebežne figurovali reprezentanti Ruského olympijského výboru (ROC) Jevgenija Tarasovová, Vladimir Morozov (84,25) a Anastasia Mišinová, Alexander Gaľamov (82,76).

Voľné jazdy so šestnástimi najlepšími pármi sú na programe v sobotu od 12.08 SEČ.


14:45 Rusom stačilo na gól 15 sekúnd

Hokejisti Ruského olympijského výboru vedú v semifinále nad Švédskom 1:0. Po bezgólovej úvodnej tretine sa im podarilo skórovať už v 15. sekunde druhého dejstva.

Po famóznom zrýchlení a natlačení sa do brány od Slepyševa cez obrancu Švédska a následnom blafáku na Johanssona vedú Rusi 1:0. Zápas sledujeme online.


14:35 Pikantný lyžiarsky súboj - Shiffrinová vs. Slovensko

Záverečná alpská lyžiarska súťaž na ZOH 2022 v Pekingu sa začne o hodinu skôr. Tímová paralelka odštartuje v sobotu už o 3.00 SEČ z dôvodu hrozby silného vetra.

Slovenský tím v zložení Petra Hromcová, Rebeka Jančová, Adam Žampa a Andreas Žampa si v osemfinálovom prvom kole zmeria sily s Američanmi, ktorých bude reprezentovať aj Mikaela Shiffrinová.

ZOH 2022 v Pekingu - alpské lyžovanie

Tímová súťaž - dvojice osemfinále

  • Slovinsko - Kanada
  • Francúzsko - Česko
  • Nórsko - Poľsko
  • Taliansko - ROC (Rusko)
  • USA - Slovensko
  • Nemecko - Švédsko
  • Švajčiarsko - Čína

Rakúsko nemá v 1. kole súpera a postúpi priamo do štvrťfinále


14:10 Začína sa druhý boj o finále

Začína sa druhý semifinálový súboj na hokejovom olympijskom turnaji medzi Rusmi a Švédmi. Porazený tím si zahrá o bronz proti slovenskej reprezentácii, víťaz si zahrá o zlato s Fínskom.

Zápas sledujeme online.


14:00 Davidová: Štvrté miesto si po roku nik nepamätá

Českej biatlonistke Markéte Davidovej len tesne ušla premiérová medaila zo zimnej olympiády. V pretekoch s hromadným štartom obsadila iba nepopulárne štvrté miesto.

"Chutí horko. Teraz ma to veľmi mrzí, štvrté miesto si nikto za rok pamätať nebude. O koľkých štvrtých miestach na olympiáde sa hovorí?" pýtala sa Davidová v mixzóne.

Po pretekoch si vyčítala svoj výkon na strelnici: "Pokazila som si to tam," uviedla, no rovnako štyri chyby v náročných veterných podmienkach spravili aj medailistky. "No tak to chcelo strieľať ešte lepšie," zdôraznila so slzami na krajíčku.


13:51 Nemky po úvodnej jazde na čele súťaže dvojbobov

Nemecké bobistky Laura Nolteová a Deborah Leviová sa usadili po úvodnej jazde na čele súťaže dvojbobov. V ľadovom tobogane v Jen-čchingu zlepšili v piatok časom 1:01,04 min. dráhový rekord.

Aj priebežná druhá pozícia patrila nemeckým reprezentantkám, obhajkyňa zlata z Pjongčangu 2018 Mariama Jamanková spoločne s Alexandrou Burghardtovou zaostávali za krajankami iba o šesť stotín sekundy.

Na treťom mieste figurovali víťazky Svetového pohára 2021/2022 Elana Meyersová Taylorová a Sylvia Hoffmanová z USA (+0,22), premiérová olympijská víťazka v monoboboch Kaillie Humphriesová spoločne s Kayshou Loveovou strácali na štvrtej priečke na líderky 37 stotín.

Druhé jazdy boli na programe v piatok o 14.30 SEČ. Súťaž dvojbobov žien vyvrcholí tretími a štvrtými jazdami v sobotu 19. februára (13.00/14.30).


13:01 Zvážia minimálny vek účastníkov seniorských súťaží v krasokorčuľovaní

Medzinárodná korčuliarska únia (ISU) v piatok oznámila, že zváži návrh na zvýšenie minimálneho veku účastníkov seniorských krasokorčuliarskych súťaží.

Táto myšlienka prišla po štvrtkovom finále sólistiek na zimných olympijských hrách v Pekingu, ktoré v dôsledku verejného tlaku ohľadom dopingovej kauzy psychicky nezvládla 15-ročná ruská olympionička Kamila Valijevová.

"Môžeme potvrdiť, že rada ISU sa už rozhodla navrhnúť zvýšenie minimálneho veku súťažiacich na 17 rokov vo všetkých disciplínach," uviedla ISU.

O návrhu sa bude rozhodovať na júnovom stretnutí únie v Thajsku.


13:00 Ako by malo hrať Slovensko v zápase o bronz?

„Sklamanie musí byť obrovské, na druhej strane, správny športovec bojuje do konca. Chalani majú pred sebou ešte jeden zápas, hádam ho zvládnu,“ povedal Jozef Stümpel pred zápasom o olympijský bronz.

Prečítajte si, čo slovenskému tímu odkazujú pred sobotňajším súbojom o medailu Ľubomír Višňovský, Marián Gáborík či Andrej Mészáros.

Slovenská hokejová reprezentácia na ZOH 2022 v Pekingu.
Slovenská hokejová reprezentácia na ZOH 2022 v Pekingu. (Autor: TASR - Martin Baumann)

12:29 VIDEO: Ako Fínsko v semifinále zdolalo Slovensko

Pozrite si to najdôležitejšie momenty semifinálového zápasu Slovensko - Fínsko na zimných olympijských hrách v Pekingu.


12:09 Ramsay: Musíme myslieť pozitívne

Po prehre je teraz prvoradou úlohou trénerského štábu Slovenska nabudiť a pripraviť hráčov na sobotňajší duel o bronz, v ktorom narazia buď na švédskych alebo ruských hokejistov.

"Zase máme viac času na to, aby sme rozmýšľali nad prehrou. Musíme to otočiť a myslieť pozitívne. Vedeli sme dopredu, že máme dve šance na medailu. Toho sa musíme držať," povedal tréner Craig Ramsay.

Aj jeho prekvapilo, že jeho tím opäť nedostal možnosť presilovej hry. "Je to netradičné. Špeciálne pre rýchly tím," poznamenal.


12:08 Fíni sa tešia na boj o prvé zlato

"Ak chcete vyhrať takéto zápasy, musíte hlavne dobre brániť. Nedopriali sme slovenským útočníkom veľa priestoru. Je to jedna z našich silných stránok," hodnotil semifinálový duel fínsky tréner Jukka Jalonen.

Fíni majú v zbierke tri tituly majstra sveta, no zabojujú o svoje prvé olympijské zlato. Na ZOH zatiaľ získali dve strieborné (1988, 2006) a štyri bronzové medaily (1994, 1998, 2010, 2014).

"Postup do finále je pre všetkých veľká vec, či už pre nás hráčov, celý tím či pre našu krajinu, ktorá žije hokejom," povedal fínsky brankár Harri Säteri.


11:30 Osobnosti reagujú na semifinálovú prehru

Rastislav Staňa, Michal Handzuš a Richard Kapuš v ankete Sportnet.sk reagujú na semifinálovú prehru Slovenska s Fínskom na olympiáde v Pekingu.


11:15 Grman: Ľudia vo Fínsku brali výhru ako samozrejmosť

Hokejový obranca Mário Grman bol v nominácii Slovenska na ZOH 2022, pre pozitívny test na koronavírus ho v tíme nahradil Mislav Rosandič.

Hokejista fínskej Hämeenlinny tak sledoval semifinálový boj slovenského tímu proti Fínom na severe Európy. So spoluhráčom v kabíne uzatvoril stávku, ktorú však prehral.

„Ak by naši vyhrali, musel by mať na sebe počas dňa slovenský dres. Žiaľ, prehrali sme my, a tak si dám na tréning ja fínsky. Ale nevadí, do šatne môžem vkročiť s hlavou hore, podali sme výborný výkon. Nechýbalo veľa a vo finále sme mohli byť my,“ povedal Grman v rozhovore pre Sportnet.sk.


10:50 Ďalšie holandské zlato v rýchlokorčuľovaní

Holandský rýchlokorčuliar Thomas Krol získal na ZOH 2022 v Pekingu zlatú medailu na 1000 m. V piatkovej súťaži dosiahol čas 1:07,92.

Striebro vybojoval Kanaďan Laurent Dubreuil, ktorý za víťazom zaostal o 40 stotín. bronz putuje do Nórska zásluhou Havarda Holmefjorda Lorentzena.


10:40 Rekordné zlato pre Nórsko

Nórsky biatlonista Johannes Thingnes Bö suverénne triumfoval v piatkových pretekoch s hromadným štartom na 15 km.

O 40,3 sekundy zdolal Švéda Martina Ponsiluomu, ďalší Nór Vetle Sjaastad Christiansen zaostal o 1:12,5 min a finišoval tretí.

Nórsko dosiahlo v Pekingu už pätnástu zlatú medailu a stanovilo nový rekord ZOH. Štrnásť titulov nazbierali Kanada vo Vancouveri 2010 a Nórsko s Nemeckom v Pjongčangu 2018.


10:15 Prečo nehrajú Slováci presilovky

"Rozhodca nám nedal osem tretín presilovku, to už je na zamyslenie," povedal po zápase s Fínskom mladý útočník Juraj Slafkovský. "K tomu rozhodcovi sa nechcem vyjadrovať, ale nech si ľudia spravia názor," pridal Mislav Rosandič.

Poslednú presilovku si zahrali Slováci v úvode druhej tretiny zápasu proti Nemecku. Štatistiky hovoria, že v ich premieňaní sú na poslednom 12. mieste. Ako jediný tím ešte neskórovali.

Fakt je, že v priemere na zápas nehral v početnej výhode nikto kratšie než Slováci.


9:58 Fialková: Či skončím? Uvidíme

Paulína Fialková obsadila v pretekoch s hromadným štartom 26. priečku. Mala výborný úvod, ešte pred druhou streleckou položkou bola na 8. priečke. Potom sa však nevyhla trestným okruhom. Celkovo minula až 8 terčov.

Fialková aj v závere pretekov bojovala. Po poslednej streľbe predbehla ešte dve súperky. Na trati mala šestnásty bežecký čas spomedzi tridsiatky biatlonistiek.

"To ma naladí do posledných troch sveťákov a čo bude ďalej, uvidíme," povedala Paulína Fialková po pretekoch. Má 29 rokov, štartovala na tretej olympiáde. Je možné, že bola jej posledná v kariére.

"Po toľkých rokoch vo svetovom biatlone cítim, že som fyzicky i psychicky vyčerpaná. Potrebujem oddych a čo bude potom, uvidíme," dodala Fialková.


9:53 Kanada získala bronz v curlingu

Curleri Kanady získali na olympijskom turnaji v Pekingu bronzové medaily. V dueli o 3. miesto zdolali v zámorskom derby USA 8:5.

V sobotňajšom finále nastúpia Švédi proti Veľkej Británii.


9:30 Slafkovský: Stále máme šancu na medailu

"Túto prehru treba čím skôr hodiť za hlavu. Zajtra máme nový deň. Stále je šanca získať medailu a spraviť úspech. Dáme do toho absolútne všetko," vyhlásil po zápase Juraj Slafkovský, najmladší hráč výpravy a najlepší strelec tímu.

Prečítajte si reakcie slovenského tímu po semifinálovom zápase s Fínskom.


9:27 Cehlárik bude vlajkonosičom na záverečnom ceremoniáli

Hokejista Peter Cehlárik ponesie slovenskú vlajku na záverečnom ceremoniáli v Pekingu.

Aj na otváracom ceremoniáli ZOH 2022 bol slovenským vlajkonosičom hokejista, kapitán reprezentácie Marek Hrivík poniesol vlajku spoločne so sánkarkou Katarínou Šimoňákovou.


9:06 Sasu Hovi hodnotí semifinále Slovenska proti Fínsku

„Dobré ráno. U nás je o niečo krajšie, ako na Slovensku, ale bol to veľmi dobrý zápas,“ povedal v rozhovore pre Sportnet Sasu Hovi len niekoľko minút po konci semifinálového duelu medzi Fínsko a Slovenskom.

Ako hodnotil zápas? „Som rád, že sme vo finále, hoci, nemuseli sme tam byť. Slovensko bolo lepšie. Až ma to za vás trochu mrzí. Hrali ste výborne,“ vravel fínsky brankár.


8:50 Preteky s hromadným štartom Fialkovej nevyšli

Slovenská biatlonistka Paulína Fialková v ťažkých podmienkach obsadila 26. miesto. Zvíťazila Justine Braisazová-Bouchetová.

O 15,3 sekundy zdolala striebornú Tiril Eckhoffovú, bronz si vybojovala ďalšia Nórka Marte Olsbuová-Röiselandová, ktorá zaostala o 34,9 s.


8:34 Švajčiarske double v skikrose, uspel Regez

Švajčiarsky akrobatický lyžiar Ryan Regez triumfoval v piatkovom skikrose na ZOH 2022 v Pekingu. Vo veľkom finále odsunul na druhé miesto krajana Alexa Fivu, tretí skončil Sergej Ridzik z Ruského olympijského výboru (ROC).


8:01 Fotogaléria z duelu Slovensko - Fínsko

Pozrite si to najlepšie zo zápasu.


7:55 Paulína Fialková ide preteky s hromadný štartom

Sledujte s nami online posledné slovenské biatlonové vystúpenie na tohtoročnej olympiáde. Do pretekov pre 30 najlepších sa dostala aj Paulína Fialková.


7:24 Hokejisti prehrali s Fínskom v semifinále

Slovenskí hokejisti prehrali s Fínskom 0:2, zabojujú tak v sobotu o bronzovú medailu. Čeliť budú porazenému zo súboja Rusko - Švédsko.

Slovenskí hokejisti.
Slovenskí hokejisti. (Autor: TASR)

6:35 Slovensko prehráva po 2. tretine 0:1

Gól v druhej tretine nepadol, Slovensko sa dokonca ubránilo viac ako minútu trvajúcej presilovke súpera o dvoch hráčov. Aj pred záverečnou tretinou je tak slovenský tím v hre o olympijské finále.


6:24 V pekinskej bubline pribudol jeden nový prípad koronavírusu

Organizátori zimných olympijských hier v Pekingu v piatok ohlásili jeden nový prípad koronavírusu. Už deň predtým sa prvýkrát stalo, že nepribudol ani jeden nový prípad.

O najnovších dátach informovala agentúra DPA s tým, že sa vykonalo vyše 67.000 testov a pozitívny bol jeden športovec, resp. člen realizačného tímu po prílete do dejiska ZOH.

Stále platí, že všetci v olympijskej bubline sa musia testovať denne. Od 23. januára vykonali kompetentní už vyše 1,6 milióna testov, z nich 436 vyšlo pozitívne. Infikovaných bolo 265 športovcov a 171 pracovníkov.


5:36 Slovensko prehráva s Fínskom 0:1

Gól strelil v 16. minúte Sakari Manninen.

Gólová radosť Sakariho Manninena.
Gólová radosť Sakariho Manninena. (Autor: TASR/AP)

5:30 Bach je znepokojený z reakcií Valijevovej okolia

Prezidenta Medzinárodného olympijského výboru (MOV) Thomasa Bacha "veľmi znepokojilo" vystúpenie ruskej krasokorčuliarky Kamily Valijevovej vo voľnej jazde na ZOH 2022 v Pekingu.

Len 15-ročná reprezentantka ROC čelila obrovskému tlaku po pozitívnom dopingovom náleze, nezvládla ho, niekoľkokrát spadla a hoci po krátkom programe viedla, napokon skončila až štvrtá.

Prvý muž MOV kritizoval najmä "chladné" reakcie realizačného tímu mladej športovkyne.


5:00 Sledujte zápas proti Fínsku

Slovensko môže postúpiť do olympijského finále. Sledujte online.


4:15 Zostava proti Fínsku je známa

V prvej formácii sa predstaví Juraj Slafkovský, v bráne bude opäť Patrik Rybár.

Rybár (Konrád) - Čerešňák, Čajkovský, Slafkovský, Hrivík, Cehlárik - Rosandič, Marinčin, Jurčo, Hudáček, Pospíšil - Kňažko, Gernát, Kelemen, Krištof, Zuzin - Nemec, Roman, Takáč, Daňo, Regenda


4:05 Na U-rampe triumfovala domáca Eileen Gu

Domáca akrobatická lyžiarka Eileen Gu získala na ZOH 2022 zlatú medailu v piatkovej súťaži na U-rampe. Je pre ňu v Pekingu už druhá zlatá po Big Air, resp. tretia po striebre v slopestyle.

Len 18-ročná čínska favoritka odsunula na striebornú pozíciu Kanaďanku Cassie Sharpovú, bronz získala ďalšia Kanaďanka Rachael Karkerová.

Eileen Gu.
Eileen Gu. (Autor: TASR/AP)

3:40 Ukrajinka Guňková mala v Pekingu pozitívny dopingový test

Ukrajinská bobistka Lidia Guňková mala na ZOH 2022 v Pekingu pozitívny dopingový test. V piatok to potvrdila Medzinárodná testovacie agentúra (ITA).

Dvadsaťosemročná bobistka obsadila posledné 20. miesto v súťaži ženských monobobov.

"Športovkyňu sme informovali o výsledku testu a je provizórne suspendovaná až do ďalšieho vývoja. Má možnosť požiadať o analýzu B-vzorky," citovala agentúra AFP z oficiálneho komuniké ITA.

Ide o tretí dopingový prípad počas ZOH 2022, vždy išlo o zakázaný steroid. Pozitívny test mala tiež ukrajinská bežkyňa na lyžiach Valentyna Kaminská.


23:15 Aj Čína má svoju Shiffrinovú

Eileen Gu je pre Číňanov to, čo Michaela Shiffrinová pre Američanov. Je najväčšou hviezdou pekinských hier, na sociálnych sieťach má milióny fanúšikov.

Počas hier v Pekingu je tvárou viacerých čínskych značiek. Pre milióny Číňanov je symbolom toho, čo by sami chceli dosiahnuť.

Na čo siahne, to sa pod jej rukami premení na úspech. Pri prvom štarte na olympijských hrách získala zlato v BigAir, striebro v slopestyle a na obľúbenej U-rampe je najväčšou favoritkou. Prečítajte si jej životný príbeh.


23:10 Nadviaže na Lašáka s Lacom?

Na MS hráčov do 20 rokov v roku 1999 zažiaril brankár Ján Lašák. Keď slovenský hokej získal doposiaľ svoju poslednú medailu na seniorskej úrovni, v bránke privádzal súperov do zúfalstva Ján Laco. 

Aj teraz má Slovensko gólmana, ktorý ho môže dotiahnuť k historickému úspechu. Patrik Rybár pomohol k výhre proti Lotyšsku, od Nemcov v osemfinále nedostal gól a mal veľký podiel aj víťaznej štvrťfinálovej dráme proti USA.

V čom je výnimočný a aká je jeho najväčšia prednosť?


23:05 Piatkový program Slovákov

Z pohľadu slovenských fanúšikov bude vrcholom dňa zápas hokejovej reprezentácie proti Fínsku. Pokiaľ by zverenci Craiga Ramsayho zvíťazili, Slovensku by v predstihu zabezpečili jubilejnú desiatu medailu v ére samostatnosti na ZOH.

Okrem toho bude v akcií Paulína Fialková, ktorá sa kvalifikovala do spomenutých biatlonových pretekov pre 30 najlepších. Jej forma sa v Pekingu zlepšuje a určite má predpoklady zabojovať o umiestnenie v Top 10.

Paulína Fialková na ZOH 2022 v Pekingu.
Paulína Fialková na ZOH 2022 v Pekingu. (Autor: TASR)

23:00 Päť zlatých medailí v troch športoch

Už len tri súťažné dni zostávajú do konca zimných olympijských hier v Pekingu. A hoci väčšina športovcov už má svoje vystúpenia v metropole Číny za sebou, stále zostáva rozdať ešte sedemnásť medailových kolekcii.

V piatok diváci spoznajú piatich olympijských víťazov v troch športoch.

Biatlonistky aj ich mužskí kolegovia idú preteky s hromadným štartom, rýchlokorčuliari si to rozdajú na 1000-metrovej trati a dve finálové disciplíny ponúkne aj akrobatické lyžovanie - ženský halfpipe a mužský skikros.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Olympijské hry»Olympiáda Peking 2022»Program a výsledky»Olympiáda Peking 2022: Slovenskí hokejisti prehrali semifinále (minúta po minúte)