Úradné správy KR ObFZ

Úradná správa KR č. 1

Matej Zemko|12. aug 2019 o 00:00

Úradná správa KR č. 1 zo dňa 08.08.2019

Úradná správa KR č. 1

KR oznamuje, že Náhradný letný seminár R a DS sa uskutoční dňa 22.08.2019 /štvrtok/ so začiatkom o 17:00 hod. v sídel ObFZ v Nových Zámkoch. 

KR oznamuje, že náhradné fyzické previerky sa uskutočnia dňa 22.08.2019 /štvrtok/ o 19.00 hod. na atletickom štadióne Sihoť v N. Zámkoch.

KR žiada všetkých R, aby zodpovedne sledovali zmeny HČ a miesta stretnutia najmä v ISSF.

Ospravedlnenie zasielajte najneskôr 14 dní pred MFZ. Ospravedlnenie zasielanie na e-mailové adresy, alebo telefonický kontakt:

kr@obfznz.sk , ladislav.kasas@centrum.sk , vladimir.kukan@gmail.com 

KR upozorňuje R na povinnosť vytlačiť papierový zápis iba pre potrebu R, AR, PR – pre kontrolu čísiel a mien hráčov a náhradníkov.

Dôležité zmeny z RS 2019/2020:

Štart hráčov (časť B, Bod 3)

  • Hráč musí mať platný registračný preukaz (SP čl.43/1). Registračný preukaz nemôže byť nahradený občianskym preukazom, ani iným dokladom. (SP čl.43/2)
  • Identifikáciu a konfrontáciu hráčov je možné vykonávať len prostredníctvom registračného preukazu v ISSF (SP čl.43/3). 
  • V súťaži vekovej kategórie mužov môže súťažiť      hráč, ktorý patrí do vekovej kategórie mužov a hráč vo vekovej kategórii      dorastu, ak je dorastenec vo vekovej úrovni U17 
  • V kategórii dorastu štartujú hráči narodení 1.1.2001 a mladší. Štartovať môže aj žiak, ak je vo vekovej úrovni U15 (SP čl.46/1/b). 
  • V kategórii starší žiaci U15 štartujú hráči narodení 1.1.2005 a mladší. Najmladší hráč musí mať v deň stretnutia 9 rokov.
  • V kategórii mladší žiaci U12 štartujú hráči narodení 1.1.2008 a mladší a hráčky narodené 1.1.2006 a mladšie

Konfrontácia (SP, čl. 49)

  • Konfrontáciu (kontrola totožnosti) hráčov družstiev, ktorí sú prítomní pred stretnutím, je možné vykonať na požiadanie najneskôr pred začiatkom druhého polčasu. V polčasovej prestávke a po stretnutí je možné požiadať o konfrontáciu len takého hráča, ktorý nebol prítomný pred stretnutím a v druhom polčase striedal.
  • Konfrontáciu pred stretnutím vykonajú spolu obaja kapitáni družstiev. Kapitán kontrolovaného družstva predstavuje jednotlivých hráčov svojho družstva a kapitán druhého družstva overuje ich identitu podľa údajov a fotografie v ISSF. 
  • V stretnutí mládeže vykonajú konfrontáciu rovnakým spôsobom ako v odseku 2 spolu s kapitánmi družstiev aj vedúci oboch družstiev, prípadne len vedúci oboch družstiev, ktorí majú právo opýtať sa kontrolovaných hráčov na ich osobné údaje

KR upozorňuje R na Povinnosť  vyplniť údaje o stretnutí počas polčasovej prestávky.


Ing. Matej Zemko

predseda KR ObFZ Nové Zámky

Súvisiaci obsah