Články a novinky ObFZ

Ocenenie víťaza VII. ligy mužov súťaží ObFZ 2022/2023

20. jún 2023 o 11:32

V nedeľu 18.6.2023 po stretnutím 26. kola VII.L mužov súťaží ObFZ Michalovce medzi družstvami Vyšné Remety a Malčice, PaedDr. Vladimír Čan (predseda ObFZ) a Jozef Bali-Jenčík odovzdali na futbalovom ihrisku vo Vyš. Remetách družstvu TJ Vyšné Remety pohár a vecné ceny za víťazstvo v súťaži "Majstrovstiev ObFZ Michalovce" VII. ligy mužov v súťažnom ročníku 2022/2023 a za zisk titulu „Majster súťaží ObFZ Michalovce 2022/2023“ v kategórii mužov.

Vladimí Praščák st. sa k úspechu futbalu vo Veľkých Revištiach vyjadril Takto:

Ďakujeme všetkým hráčom a funkcionárom za nádhernú sezónu v ktorej naš klub TJ Vyšné Remety dosiahol historický úspech a vyhral najvyššiu okresnú súťaž OBFZ Michalovce.Myslím že sme dokázali, že aj v takej maličkej obci sa dá robiť dobrý futbal a hlavne neklásť dôraz na peniaze a cudzích hráčov, ale najväčšia pozornosť by sa mala upriamiť na mládež a výchovu hráčov, aby aj o pár rokov bol kto hrať za naše mužstvo.

Hráči a funkcionári ktorí sa podieľali na našom úspechu:

R.Rončinský, M.Tomko, M.Mihalík, D.Pliška, J.Pliška, Z.Vojček, M.Vaľo, M.Peťo,S.Slivka, P.Lendáč, G.Býra, M.Veľas, M.Sirák, M.Mihalovič, V.Praščák ml., P.Dolinič, J.Dolinič, D.Chyrik, L.Karaman, M.Zahorčák, J.Timočko, M.Praščák, J.Klamo, J.Ihnát, M.Baran, M.Dolinič, J.Zahorčák,, J.Kornecký, A.Varga

Realizačný tím:

V.Praščák st., M.Dolinič st., M.Tomko st., E.Belušák, R.Kossey, F.Zahorčák, M.Pliška, M.Praščáková, V.Doliničová, M.Lešová, Z.Peťová, M.Praščáková, J.Landecký

Všetkým ešte raz veľmi pekne ďakujeme.

Pohár pre víťaza a vecnú cenu prevzal kapitán mužstva Vladimír Praščák ml. Všetkým činovníkom prajeme veľa úspechov do ďalšej práce, úspešnú reprezentáciu nášho ObFZ v súťaži VI.L m súťaží VsFZ 2023/2024 a šťastnú ruku pri výchove mladých talentov.

Družstvu mužov TJ Vyšné Remety blahoželáme a prajeme veľa úspechov a dobrých výsledkov v ďalších stretnutiach

Súvisiaci obsah