Hlavné menu

Prípravkári Bardejova vyhrali turnaj v Korni

Šéfredaktor|15. mar 2017 o 01:00

Futbaloví prípravkári Partizána U9 opäť ukázali, že vo svojej kategórii patria medzi najlepších. V minilige vedú tabuľku bez straty bodu, na zimných turnajoch obsadzujú pravidelne prvé miesta a tak tréneri hľadali súperov aj v iných regiónoch. Výbornou príležitosťou na overenie výkonnosti bol medzinárodný turnaj v Korni. Hralo sa v modernej hale na ihriskách s trávnatým povrchom. Na turnaji sa zúčastnilo 16 družstiev zo Slovenska a Česka. Hralo sa v dvoch skupinách po 8 a prvé dve družstvá postúpili do finálovej časti. Už v základnej skupine dali zverenci trénerov P. Hopka a M. Jacka jasne najavo, že na turnaj neprišli byť len do počtu. Zvíťazili vo všetkých siedmich zápasoch a bez problémov postúpili do finálovej skupiny.

Ani v bojoch o umiestnenie to nebolo ináč. Mladí „Partizáni“ súperom opäť nedali šancu a po výsledkoch  :  Partizán - FK Dúbravka 3:0 Vrábel, Hohoš, Siciarek, Partizán - Fomat Martin 4:0 Pavličko 3, Vašičkanin, si zaslúžene prevzali pohár pre víťazov.

 

Partizán: Paulo,  Boháč, Hohoš, Šimco, Vrábel, Siciarek, Pavličko, Žarnovský, Vašičkanin, Jonov, Fek, Stoják, Siciarek a Lešková.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: