Novinky z futbalu

Dlžanský relax v maďarských vodách

Dlžanský výlet do Maďarska. Foto: archív klubu
Dlžanský výlet do Maďarska. Foto: archív klubu (Autor: Archív klubu)
22. júl 2022 o 08:40

Výsledkovo nedopadla uplynulá sezóna v 5. lige, skupina Vihorlatsko-Dukelská pre futbalistov TJ Družstevník Dlhé nad Cirochou podľa predstáv, ale život ide ďalej...

Výsledkovo nedopadla uplynulá sezóna v 5. lige, sk. Vihorlatsko-Dukelská pre futbalistov TJ Družstevník Dlhé n/Cir. podľa predstáv, ale život ide ďalej...

Horúce letné dni si užili Dlžania spoločne v zahraničí. Futbalisti i vedenie klubu, nielen chlapská časť, ale aj ich polovičky. Všetci nabrali v sobotu 16. júla smer Maďarsko. Čakal ich relaxačný kultúrno-spoločenský výlet do termálneho kúpaliska v Sárospatáku.

Slnečné až horúce počasia si spríjemnili tak v termálnych vodách, slnením a oddychom ako aj ochutnávkou domácich špecialít.

Nechýbal však ani ľahký tréning na piesočnom ihrisku, ktorý zabezpečil zápas „ženatí – slobodní“. Deň zbehol rýchlo, pribudlo veľa zážitkov, bola to oficiálna bodka za súťažným ročníkom 2021/2022.

Štart do aktuálneho futbalového diania 2022/2023 sa udeje v susednej obci. Modrania oslavujú 50 rokov futbalu, čo v sobotu 23. júla znamená aj turnaj o Cirošský pohár. Nastúpia Dlhé nad Cirochou, Belá nad Cirochou, Hažín nad Cirochou a Modra nad Cirochou.

Marián Škuba



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: