Články a novinky ObFZ

Záverečný turnaj súťaží ObFZ MI 2022/2023 v kategórii prípraviek

24. jún 2023 o 20:28

V sobotu 24.6.2023 sa na multifunkčnom ihrisku v Tibave uskutočnil záverečný turnaj súťaží ObFZ MI 2022/2023 v kategórii prípraviek za účasti troch družstiev - víťazov skupiny A: FK Tibava, skupiny C: OŠK Zalužice a skupiny D: TJ Družstevník Petrovce n/L. Víťaz skupiny B - TJ Družstevník Čičarovce účasť na tomto záverečnom turnaji odmietol. V troch stretnutiach sa zrodili tieto výsledky:

Zalužice - Petrovce n/L 7 : 5

Góly: Zalužice - Simon Schmidt - 4x, Ondrej Hričina, Marián Lorinc, Peter Gejguš.

Petrovce n/L - Stanislav Demeter - 3x, Ivan Dučai - 2x

Tibava - Zalužice 4 : 4

Góly: Tibava - Patrik Šašš, Leonard Krupčák, Marek Cifrák - 2x

Zalužice - Ondrej Hričina, Samuel Remenyi, Simon Schmidt, Dávid Šalacha

Petrovce n/L - Tibava 3 : 1

Góly: Petrovce n/L - Martin Vysocký - 3x

Tibava - Patrik Šašš

Víťazstvo v súťaži "Majstrovstiev ObFZ Michalovce" v kategórii prípraviek U-11 v súťažnom ročníku 2022/2023 a zisk titulu „Majster súťaží ObFZ Michalovce 2022/2023“ v kategórii prípraviek U-11 získalo družstvo OŠK Zalužice. Diplom a vecné ceny víťaznému družstvu po záverečnom stretnutí odovzdali sekretár ObFZ MI Ján Mano a predseda ŠTK ObFZ MI Jozef Bali-Jenčík.

O víťazstvo v súťaži sa zaslúžili: Jakub Remenyi, Samuel Remenyi, Simon Schmidt, Matej Mackulin, František Činčár, Marián Lorinc, Peter Gejguš, Ondrej Hričina, Dávid Šalacha, Adam Zupko. Vedúci družstva: Miroslav Ľoch.

Pohár pre víťaza a vecnú cenu prevzal kapitán mužstva František Činčár. Všetkým činovníkom a najmä trénerom a vedúcemu mužstva prajeme veľa úspechov do ďalšej práce a šťastnú ruku pri výchove mladých talentov.

Turnaj rozhodoval skúsený a precízny rozhodca ObFZ MI Miroslav Dirda.

Družstvu prípravkárov OŠK Zalužice blahoželáme a prajeme veľa úspechov a dobrých výsledkov v ďalších stretnutiach

ObFZ chce touto cestou poďakovať funkcionárom FK Tibava za perfektné zabezpečenie a organizáciu záverečného turnaja súťaží prípraviek ObFZ MI 2022/2023.

Súvisiaci obsah