Slovensko - Portugalsko: Všetko o zápase kvalifikácie EURO 2024, strana 2
Cristiano Ronaldo je na Slovensku. Po niekoľkohodinovom lete ho čaká tréningHviezdny Portugalčan letel s reprezentáciou priamo z Lisabonu.
Ronaldo zlacňuje tím, ktorý stojí miliardu. Vytiahne Calzona tromf z druhej ligy? Akú zostavu pošle Calzona proti Portugalsku?
Na Ronalda bude plno. Tehelné pole zaplnil aj Beckham, Česi či Weissov postupový mečbalNa zápas reprezentácie sa po dlhšom čase chystá vyše 20-tisíc fanúšikov.
Hviezdy svojich súťaží aj zlý chlapec z druhej ligy. Calzona má dôvod na radosťAká je forma slovenských reprezentantov?
05.09.2023
Brániť sa by bola samovražda. Musíme si veriť a neskladať zbrane pred zápasom, vraví ŠkriniarV zápase proti Portugalsku bude hrať proti trom spoluhráčom z Paríža. 05.09.2023
Suslov chce uspieť proti Portugalsku, v Taliansku túži byť v základnej zostaveTomáš Suslov pred niekoľkými dňami spečatil odchod z holandského FC Groningen do talianskeho Hellasu Verona.
Ronaldo stál na špičkách, dráždil. Nečakal, že mu bude slovenský náhradník stíhaťRonaldo ma nahneval, prekážal mi, spomína Slovák.
05.09.2023
Proti Slovákom chceme byť dominantným tímom, vraví Škriniarov spoluhráčStredopoliar Vitinha dúfa, že Portugalčania v piatok v Bratislave potvrdia svoju kvalitu.05.09.2023
04.09.2023
Otvorená partia s Portugalskom? Haraslín to prirovnal k súboju proti legende boxuNa Tehelnom poli opäť nastúpi proti svojmu idolu. 04.09.2023
Calzona kritizoval mladý talent. Viem, kde mám rezervy, bráni saTomáš Suslov priznal, že má za sebou náročné obdobie.
∙
∙
∙
∙
∙
∙
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
- 1. 1Talent Slovana chcel kúpiť slávny veľkoklub. Koľko miliónov je zaňho málo?
- 2. 2Čaká ho najdlhšia maródka v kariére. Ovečkinovo zranenie je vážne
- 3. 3Najlepším je muž so známym priezviskom. Cítim podporu, ktorú chcem splatiť, odkazuje
- 4. 4Kucku kúpil veľkoklub, ale zabudol hrať futbal: Bola to katastrofa, priznal
- 5. 5Na Slovensko prídu netradične, uvidia rekord. Tréner Španielska: Sme v núdzovej situácii
- 6. 6VIDEO: Tatar asistoval pri víťaznom góle. Pospíšil zahodil obrovskú šancu
- 7. 7VIDEO: Z ľadovej plochy basketbalová palubovka. Ako vznikalo ihrisko pred zápasom desaťročia?