Draft NHL 2023, strana 8
22.06.2023
Dvorský bude pokračovať v kariére vo Švédsku, podpísal dvojročnú zmluvuViacerí hokejoví odborníci a preddraftové rebríčky favorizujú Dvorského do prvej desiatky draftu NHL.22.06.2023
rozhovorVo Švédsku mu pomohla babka. Jenčko sa modlil za bronz, Kanada ho škrie dodnesJenčkovi v cudzine pomohla babka zo Slovenska.
rozhovorZo švédčiny zmaturoval najlepšie z celej triedy. Čiernik chce prekonať otcaUrčite si z neho budem robiť srandu, povedal Alex Čiernik o tom, keby v kariére prekonal otca.
exkluzívneSom ako orol. Nezastavilo ma ani dvadsať štichov na nohe (rozpráva Samuel Honzek)Volám sa Samuel Honzek, som hokejista a toto je môj príbeh.
Batman Slafkovský a muž momentu Nemec. Akú sezónu zažili vlani draftovaní Slováci?V roku 2022 prešlo draftom šesť Slovákov, každý z nich si v poslednom ročníku vyskúšal zámorský hokej.
Vstupná brána do NHL čaká aj na viacerých Slovákov. Základné fakty o drafte (otázky a odpovede)Draftový výber má veľký vplyv na budúcnosť klubov, ale aj hráčov.
Draft, ako ho nepoznáte. Slovensko čaká ďalšia veľmi úspešná hokejová nocPrečítajte si unikátnu e-knihu od Oh my Hockey a Sportnetu.
19.06.2023
Bedard je najlepším hráčom sezóny podľa IIHF. Obrovská pocta, povedalDruhý skončil lotyšský brankár Artur Silovs. 19.06.2023
11.06.2023
Honzek pred draftom dominoval. Jednu kategóriu vyhral, v ďalších bol vysokoSamuel Honzek predviedol svoju silu. 11.06.2023
Šesť Slovákov v prvých dvoch kolách? Dvorský k Ovečkinovi, Štrbák k SlafkovskémuMagazín TheAthletic urobil predpoveď prvých dvoch kôl draftu.
∙
∙
∙
∙
∙
∙
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
- 1. 1Prehra s Michalovcami bola posledná kvapka. Muňoz skončil v Dunajskej Strede
- 2. 2ONLINE: Montreal Canadiens - Vegas Golden Knights dnes, NHL LIVE (Juraj Slafkovský)
- 3. 3V 14 opustil domov, študuje na dvoch školách. Odmena? Čaká ho najlepšia juniorka na svete
- 4. 4Iba 15-ročná Slovenka debutovala vo Svetovom pohári, hneď prvý skok priniesol rekord
- 5. 5Žilina sa pridala do vybranej spoločnosti. Trnave uštedrila prehru mladá reprezentačná dvojka
- 6. 6Škriniar ukázal autoritu. Enrique ho opäť chváli: Je profesionál. Môže zmeniť situáciu
- 7. 7VIDEO: Prvý presilovkový presný zásah v kariére. Pospíšil zažehnal gólové suchoty