Draft NHL 2023, strana 7
V deviatich odišiel, v pätnástich prekonal vzor. Dvorský sa stáva hviezdou reprezentácieReprezentuje Slovensko, no za mnohé vďačí Švédsku.
rozhovorJe vypočítavý ako Huberdeau. Šalé by najradšej išiel od mužov do juniorky Mal by byť najlepší Čech na drafte. Myslí si, že pôjde skôr ako Dvorský?
exkluzívneMal som teploty a v korčuliach bazén. Ale neumieral som (rozpráva Adam Gajan)Volám sa Adam Gajan, som hokejista a toto je môj príbeh.
rozhovorMS do 18 rokov si kvôli role neužil. Dej počká, či sa na drafte pomýlia a vyberú si hoFrantišek Dej si ako 17-ročný zahral na MS do 18 aj 20 rokov.
analýzaStalo sa to len dvakrát v dejinách. Prejde draftom viac Slovákov ako Čechov?Podľa najrelevantnejších rebríčkov môžu prejsť prvými tromi kolami až siedmi Slováci.
Draft, to nie je len Bedard. Zvolených by malo byť niekoľko budúcich superhviezdDvojkou draftu bude pravdepodobne Adam Fantilli.
rozhovorRiskantný krok mi vyšiel, vraví Mišiak. Víťaz USHL dúfa, že ho draftujú čo najvyššieV Nových Zámkoch nedostával dosť priestoru, v Amerike zažiaril.
rozhovorIncident na florbale poznačil všetko. Nezlomilo ma to, tvrdí hokejista MolnárSlovenský útočník nedostal pozvánku na testovanie mladíkov pred draftom.
Od trinástich ho prirovnávali k McDavidovi. Draft už dlho nemal jasnejšiu jednotkuAk naplní predpoklady, stane sa legendou.
Slafkovskému predpovedal prvé miesto. Vyšiel najpresnejší preddraftový rebríčekNachádza sa v ňom sedem Slovákov.
∙
∙
∙
∙
∙
∙
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
- 1. 1Prehra s Michalovcami bola posledná kvapka. Muňoz skončil v Dunajskej Strede
- 2. 2Iba 15-ročná Slovenka debutovala vo Svetovom pohári, hneď prvý skok priniesol rekord
- 3. 3Škriniar ukázal autoritu. Enrique ho opäť chváli: Je profesionál. Môže zmeniť situáciu
- 4. 4Žilina sa pridala do vybranej spoločnosti. Trnave uštedrila prehru mladá reprezentačná dvojka
- 5. 5V 14 opustil domov, študuje na dvoch školách. Odmena? Čaká ho najlepšia juniorka na svete
- 6. 6ONLINE: Montreal Canadiens - Vegas Golden Knights dnes, NHL LIVE (Juraj Slafkovský)
- 7. 7VIDEO: Haraslín je späť. Obaľovačkou spoza šestnástky zariadil Sparte bod