29.07.2024 08:30
Deň 3
Minúta po minúte
Live

ONLINE: Strelectvo - trap na OH 2024, Marián Kováčocy dnes LIVE (kvalifikácia)

Slovenský reprezentant v športovej streľbe Marián Kovačócy.
Slovenský reprezentant v športovej streľbe Marián Kovačócy. (Autor: TASR)
Sportnet|29. júl 2024 o 07:45

Sledujte s nami online prenos z kvalifikácie trapu mužov na OH 2024. Predstaví sa aj slovenský reprezentant Marián Kováčocy.

PARÍŽ. Slovenský reprezentant Marián Kováčocy sa dnes predstaví v kvalifikácii trapu v rámci športovej streľby na OH v Paríži 2024.

Kováčocy je jedným zo šiestich strelcov na týchto OH. Na poslednej olympiáde skončil ôsmy. Účasť v Paríži si vybojoval vlani vďaka striebornej medaile na MS v Baku.

Kde sledovať OH 2024 v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Strelectvo sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: Trap mužov (strelectvo, Marián Kováčocy, OH 2024, Paríž, výsledky, pondelok, naživo)

Olympijské hry - streľba  2024
29.07.2024 o 09:30
Trap – muži
Prebiehajúci
Prehľad
Kvalifikácia aj s Kovačócym:
Kvalifikácia prvej brokovej disciplíny na LOH v Paríži - trape mužov. V kvalifikačnom kole sa predstaví 30 trapistov, medzi ktorými nebude chýbať ani Slovák Marián Kovačócy.
Prenos
importantStrieľať už začal aj náš Marián Kovačócy, po deviatich výstreloch má zatiaľ na svojom konte dve chyby.
V prvom kole sme videli zatiaľ štyroch bezchybných strelcov, okrem Švéda Levina-Anderssona sa nepomýlili ani Brit Nathan Hales, Turek Oguzhan Tuzun a Austrálčan James Willett.
Jiří Lipták ukončil svoje prvé kolo s jedinou chybou.
Ako prvý odstrieľal kompletné prvé kolo Švéd Rickard Levin-Andersson, ktorý sa ani raz nepomýlil.
V polovici prvého kvalifikačného kola máme v štartovom poli stále dosť strelcov, ktorí sa ešte nepomýlili. Čech David Lipták si, žiaľ, pripísal jeden netrafený terč.
Zatiaľ strieľajú skupiny 1 – 3, Marián Kovačócy je v skupine 4. V tretej skupine strieľa obhajca zlata z Tokia, Čech David Lipták. Ten je zatiaľ po prvých šiestich terčoch stopercentný.
09:32
Trapisti už odštartovali svoju kvalifikáciu.
Strelci sú rozdelení do 5 skupín po 6 strelcov, kvalifikácia je iná ako pri "vzduchovkároch", ktorí strieľajú všetci naraz. "Brokári" však v rámci kvalifikácie nesúperia proti sebe v rámci svojej skupiny, ale ich výsledky sa na konci druhého kvalifikačného dňa spočítajú a najlepšia šestica postúpi do finále. Kvalifikačný systém je tak neúprosný, ale spravodlivý.
21:06
Kvalifikácia v trape mužov pozostáva z piatich kôl, pričom v každom kole budú mať strelci k dispozícii 25 hlinených terčov. Kvalifikačné kolo bude rozložené do dvoch dní. Najlepších šesť strelcov po kvalifikácii postúpi do finále. Súčasťou kvalifikácie je aj náš Marián Kovačócy, ktorý nastúpi vo štvrtej skupine.
Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 09:00.
Nachádzate sa tu:
Domov»Olympiáda Paríž 2024»ONLINE: Strelectvo - trap na OH 2024, Marián Kováčocy dnes LIVE (kvalifikácia)