Hudáček bol postava zápasu. Obrali ho o nájazd a poslali do spŕch (ohlasy médií)

Libor Hudáček odchádza do šatne po tom čo dostal trest 5 minút a do konca stretnutia v zápase Slovensko - Kanada na MS v hokeji 2023.
Libor Hudáček odchádza do šatne po tom čo dostal trest 5 minút a do konca stretnutia v zápase Slovensko - Kanada na MS v hokeji 2023. (Autor: TASR)
Sportnet|15. máj 2023 o 20:38

Slovensko má štyri body z troch zápasoch.

BRATISLAVA, RIGA. Slovenskí hokejisti predviedli proti Kanade bojovný výkon a obrali favorita na celkové víťazstvo v turnaji o jeden bod. 

Expert David Pospíšil, ČT Sport: Zápas si zaslúžil samostatné nájazdy. Bohužiaľ, padli iba dva góly. Diváci by si ich zaslúžili viac, šancí bolo dosť na oboch stranách. Libor Hudáček bol kľúčová postava. Dnes mal výborné stretnutie. Zamrzelo, že odstúpil kvôli faulu. Keď nebol v presilovej hre, tak sa to Slovákom celé rozpadlo. Nikto ho nedokázal nahradiť. Keby hral do konca stretnutia, tak šanca na víťazstvo by bola väčšia. 

Isport (ČR): Slováci obrali Kanadu! Hudáček cítil krivdu – o trestné strieľanie ho obrali a poberal sa do spŕch.

Idnes.cz (ČR): Cenný bod. Favorit sa pretrápil k výhre v nájazdoch. Ani na tretí pokus nenašla Kanada premožiteľa, rozhodne ju však Slováci preverili zatiaľ najviac zo všetkých.  

Sport.cz (ČR): Slováci trápili zámorského favorita, padli až v nájazdoch. 

TSN (Kan.): Kanada zdolala Slovákov po nájazdoch a udržala si na šampionáte neporaziteľnosť.

IIHF: Napínavá hra, ktorá obsahovala viac ako 27 minút presilovej hry. Kanada prestrieľala Slovensko, no Hlavaj, ktorý debutoval medzi seniormi, bol senzačný. Držal svoj tím v hre rýchlymi reflexmi a neustále kontroloval puk. 

Sport1.de (Nem.): Odvrátený bankrot. Kanada oslavuje tretiu výhru v troch zápasoch na majstrovstvách sveta. Musela sa však poriadne napracovať. 

Delfi Sports (Lot.): Slováci v napínavom súboji ubrali Kanaďanom bod. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2023»Hudáček bol postava zápasu. Obrali ho o nájazd a poslali do spŕch (ohlasy médií)