Reprezentačný ples je tu!

Marián Červenka|7. feb 2020 o 12:15

Preview

(Zdroj: ZsFZ, Autor: Eleonóra Szombatová)

Reprezentačný ples patrí už vyše dve dekády medzi tradičné podujatia v rámci Západoslovenského futbalového zväzu. Už dnes (7. 2.) zaknihuje svoje 26. opakovanie v trnavskom hoteli Holiday Inn. „Spoločenské akcie neodmysliteľne patria k futbalovému životu. I preto pripisujeme reprezentačnému plesu patričnú vážnosť. Podobne ako minulý rok pracuje tím ľudí na tom, aby sme opätovne posunuli pomyselnú latku vyššie,“ načrtol na úvod predseda ZsFZ Ladislav Gádoši. Organizátori stavili na osvedčené mená, pričom 180 hostí budú zabávať skupina Club 84, Jánošíkovci či víťazky posledných talentových súťaží. Samotnému plesu bude predchádzať vyhlasovanie ankety Jedenástka roka 2019, v ktorej dostanú priestor ženy, rozhodcovia a muži. V ženskej kategórii vyhlásia najlepšiu brankárku, hráčku, strelkyňu a trénera. Po nich príde rad na rozhodcu a asistenta. Následne program  vyvrcholí v podobe Jedenástky roka rozdelenej do dvoch blokov. Veľkým finále bude ocenenie trénera a hráča za rok 2019. 

Pavol Orolín (OFK Dynamo Malženice) triumfoval uplynulý rok. Komu sa to podarí dnes?
Pavol Orolín (OFK Dynamo Malženice) triumfoval uplynulý rok. Komu sa to podarí dnes? (Zdroj: ZsFZ, Autor: Eleonóra Szombatová)

„Najväčšia pozornosť sa obracia na vyhlásenie Jedenástky roka. Môžem prezradiť, že zastúpenie v nej má až šesť klubov, čo len potvrdzuje kvality našej najvyššej súťaže. V krátkom čase po vyhlásení aj zverejníme hlasovacie lístky pre transparentnosť hlasovania,“ uvádza Gádoši a vzápätí dodáva na margo jedenástky: „Moderátorskú taktovku prebral nad plesom Marián Červenka, pretože ako PR manažér dokonale pozná prostredie zväzu. K nemu sa pripojí i Tomáš Vaňo – sekretár ObFZ Trenčín, ktorý minulý rok výborne sekundoval Ľubošovi Hlavenovi.“ Na plese bude množstvo významných hostí na čele s prezidentom SFZ Jánom Kováčikom. Takisto nebudú chýbať ani zástupcovia médií, vďaka ktorým budú vyhotovené aj výstupy z plesu pre širokú verejnosť na sociálnych sieťach. Reprezentačný ples je už za dverami a ostáva iba dúfať, že hostia si akciu užijú a všetko sa zavŕši do zdarného konca. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: