Do Turecka štyria odchovanci a desiati legionári

Šéfredaktor|26. jan 2021 o 22:45

Bardejovčanov čakajú na sústredení tri prípravné stretnutia

Druholigový futbalisti Partizána Bardejov odcestovali v pondelok na sústredenie do tureckej Antalye. Tréner Memis Ozata, ktorý mužstvo vedie, má k dispozícii 21 hráčov: Mikolaj, Švec, Dlugoš, Brigant, Tatar, Elmazi, Čikoš-Pavličko, Stachura, Mulik, Santos, Lukač, Jarzebak, Maťaš, Dzurik, Petko, Mijland, Fumuyala, Lizardo, Leon, Ronaldo, Diego. Pre zdravotné dôvody neodcestoval Horváth. Medzi nominovanými sú štyria odchovanci. Na druhej strane odcestovalo 10 legionárov.

Bardejovčania odohrajú počas sústredenia tri zápasy. Ich súperom budú mužstvá z najvyššej a druhej najvyššej súťaže  v Rusku (29. 1. Tom Tomsk, 31. 1. FK Fakel)  a  3. 2. kosovský KF Dukagjini. Ten v minulej sezóne z najvyššej súťaže vypadol.

Po návrate zo sústredenia reprezentantom Horného Šariša už veľa času na prípravu neostáva. Jarná časť druhej ligy sa pre nich začína v sobotu 13. 2. 2021. Na domácom ihrisku privítajú FK Poprad. Bardejovčania majú po absolvovaní jesenných pätnástich kôl na konte 14 bodov a sú v tabuľke na 13. mieste. Ich súper je o mieste nižšie, ale na konte má body len tri. Na ihrisku ich získal  o šesť viac. Tie mu však boli odobraté za nezaplatenie zbernej faktúry.

V úvodnom kole tohto ligového ročníka zvíťazili Partizáni v Poprade 3:1, keď sa gólovo presadili Grešák – Brigant, Santos, Serečin.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: