Komisia mládeže a ŠF

Úradná správa KM a ŠF ObFZ Topoľčany č. 8 zo dňa 7. januára 2019: IV. ročník halového turnaja dorastu a 0-tý ročník halového turnaja prípraviek - prihlášky.

Marián Valko|7. jan 2019 o 00:00

Komisia mládeže a ŠF ObFZ:

Úradná správa KM a ŠF ObFZ Topoľčany č. 8:

Dorast:

IV. ročník zimného halového turnaja vo futbale dorastu:

KM a ŠF a ŠTK ObFZ oznamujú funkcionárom FK dorastu ObFZ Topoľčany a okolitým ObFZ, že dňa 3.2.2019 (nedeľa) organizujú v Športovej hale Topoľčany v spolupráci so ZsFZ IV. ročník zimného halového turnaja vo futbale dorastu. Štartovné sa neplatí. Prihlásiť sa môžu družstvá štartujúce v súťažiach ZsFZ – IV. a V. liga straší dorast, II. a III. liga mladší dorast elektronickou poštou na ŠTK ObFZ do 23.1.2019 (streda). Prihlásiť sa môžu i družstvá z okolitých ObFZ.

Starší dorast: hráči narodení 1.1.2000 a mladší.

Mladší dorast: hráči narodení 1.1.2002 a mladší. 

Turnaj sa uskutoční iba v prípade, že sa prihlási 5 a viac družstiev !


Prípravka:

0-tý ročník zimného halového turnaja vo futbale prípraviek:

KM a ŠF a ŠTK ObFZ oznamujú funkcionárom FK prípraviek ObFZ Topoľčany, že dňa 10.2.2019 (nedeľa) organizujú v Športovej hale Topoľčany v spolupráci so ZsFZ 0-tý ročník zimného halového turnaja vo futbale prípraviek rok narodenia 2009 a mladší, nie mladší ako 6 rokov. Štartovné sa neplatí. FK majú možnosť prihlásiť svoje družstvá elektronickou poštou na ŠTK ObFZ do 30.1.2019 (streda). 

                                                                                         ( M. Čierny)

(Zdroj: obfzto, Autor: obfzto)

Súvisiaci obsah