Výhody sú na strane Iuventy, základom bude pevná obrana

Vladimíra Bajčiová (vľavo) si myslí, že na Spono Eagles bude platiť kvalitná hra v obrane.
Vladimíra Bajčiová (vľavo) si myslí, že na Spono Eagles bude platiť kvalitná hra v obrane. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|13. sep 2019 o 00:00

Michalovské hádzanárky počas víkendu vstúpia do pohárovej Európy.

MICHALOVCE. Michalovce, ktoré sa tohto roku hrdia titulom Európske mesto športu, budú počas blížiaceho sa víkendu opäť vo veľkom žiť športom. Okrem futbalistov MFK Zemplín a hokejistov HK Dukla Ingema budú na domácej pôde v akcii aj hádzanárky Iuventy.

Slovenské majsterky odštartujú tohtoročnú púť pohárovou Európou dvojzápasom so švajčiarskym celkom Spono Eagles, ktorý vo svojej Chemkostav aréne privítajú v sobotu a v nedeľu v rovnakom čase o 17.30 hod.

Do oboch zápasov ísť naplno

Žlto-modré sú v tejto sezóne zatiaľ stopercentné, keď zvíťazili vo všetkých troch ligových dueloch. S prehľadom zvládli aj utorňajšiu generálku na Európu s českou Porubou, ktorú bez väčších problémov zdolali 31:21.

„S výkonom proti tomuto súperovi môžeme byť celkom spokojné. Až na krátky výpadok v prvom polčase, ktorým sme umožnili súperovi znížiť náskok, to bolo z našej strany dobré,“ skonštatovala autorka šiestich gólov v sieti Sokola Vladimíra Bajčiová.

Hneď na druhý deň sa už Zemplínčanky naplno začali sústreďovať a pripravovať na súboje 1. kola Pohára EHF. Mohol by výkon proti Porube stačiť aj na protivníka z krajiny helvétskeho kríža?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Výhody sú na strane Iuventy, základom bude pevná obrana