V Prešove v sobotu na hádzanú i hokej

Ilustračné.
Ilustračné. (Autor: archív)
Ján Leško|10. mar 2018 o 00:00

Zo zaujímavej ponuky zápasov si môžu vyberať v šarišskej metropole.

PREŠOV. Zo zaujímavej ponuky zápasov si môžu dnes vyberať v šarišskej metropole.

Škoda len, že dva z nich sa hrajú v rovnakom čase, tretí o hodinu skôr.

O 18. hodine začne v ŠH Hotelovej akadémie na Baštovej stretnutie 21. kola spoločnej slovensko – českej súťaže hádzanárok MOL lige medzi ŠŠK Prešov a HK Slovan Duslo Šaľa.

V tabuľke je na tom lepšie súper Prešovčaniek. Šaľa figuruje na štvrtom mieste, ŠŠK Prešov na ôsmej priečke stráca na ňu sedem bodov, avšak na siedmy Sokol Poruba len jeden a šieste Veselí nad Moravou dva.

Družstvo prešovského trénera Dušana Daniša pred týždňom zdolalo v domácom prostredí Porubu o tri góly. O ďalší bodový zápis sa pokúsi dnes, hoci do roly favorita je pasovaný hosťujúci tím.

Muži Tatrana Prešov po zápasoch v Pohári EHF v nemeckom Magdeburgu a SEHA Gazprom lige v srbskom Novom Sade v krátkom časovom slede odohrajú dnes stretnutie nadstavbovej časti Slovnaft Handball Extraligy v skupine o 1. - 6. miesto v Hlohovci.

Tatran Prešov II v skupine o 7. – 10. miesto hostí dnes od 18. hodiny v TATRAN handball arene Štart Nové Zámky. V oboch skupinách sú na čele tabuliek prešovské tímy.

Na dnešnú 17. hodinu naplánovali na prešovskom ZŠ druhý zápas semifinálovej série hokejovej extraligy žien, v ktorom ŽHK 2000 Šarišanka Prešov privíta na ľade prešovského zimného štadióna ŽHK Poprad.

Prvý zápas pod Tatrami vyhrali zverenky prešovského trénera R. Martona. Ak sa o finalistovi medzi Prešovom a Popradom nerozhodne dnes, na rad príde tretí rozhodujúci súboj na prešovskom ZŠ zajtra o 13.30 hodine.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V Prešove v sobotu na hádzanú i hokej