09.08.2024 07:30
Deň 14
Minúta po minúte
Live

Ďakovala Muskovi, že ju preslávil. Kórejčanka po návrate domov skolabovala

Juhokórejská strelkyňa Kim Ye-ji
Juhokórejská strelkyňa Kim Ye-ji (Autor: REUTERS)
TASR, REUTERS|9. aug 2024 o 09:35

Stala sa fenoménom sociálnych médií vďaka futuristickým okuliarom.

SOUL. Juhokórejská strelkyňa Kim Ye-ji, ktorá získala striebro na olympijských hrách vo vzduchovej pištoli miešaných tímov na 10 m, skolabovala na tlačovej konferencii po prílete do rodnej krajiny.

Dôvodom boli zrejme stres a vyčerpanie.

Tridsaťjedenročná pištoliarka, z ktorej jej chladné správanie a vzhľad na parížskych hrách urobili senzáciu na sociálnych sieťach, sa stretla s médiami v provincii Imsil na juhu krajiny, keď náhle odpadla.

Kim Ye-ji o chvíľu nadobudla vedomie a previezli ju do nemocnice, informoval predstaviteľ provincie.

Zároveň odmietol nepravdivé informácie, ktoré sa šírili, že potrebovala resuscitáciu. Kim podľa neho zostane v nemocnici na pozorovaní, kým sa úplne nezotaví, pričom dodal, že po OH pravdepodobne trpí vyčerpaním.

Kim Ye-ji sa stala fenoménom sociálnych médií vďaka futuristickým okuliarom, ktoré nosí na zlepšenie presnosti, a svojmu "cool" štýlu, ktorý jej doma vyslúžil prezývku "usmievajúci sa zabijak". Informovala agentúra Reuters.

Kim sa v stredu poďakovala šéfovi Tesly Elonovi Muskovi za to, že ju preslávil po tom, čo na svojej sociálnej sieti X povedal, že "by mala byť obsadená do akčného filmu. Nevyžaduje sa žiadne herectvo!"

Unikátne športovisko na OH v Paríži pod Eiffelovou vežou.reportáž
Titanilla Bőddnes 08:003
Blikajúca Eiffelovka, ozbrojení muži v čiernom, či mexické vlny. Dá sa tu sústrediť na šport?Štadión pre plážový volejbal je hit olympiády.
Titanilla Bőddnes 08:003
Juhokórejská strelkyňa Kim Ye-ji
dnes 09:35
Ďakovala Muskovi, že ju preslávil. Kórejčanka po návrate domov skolabovalaStala sa fenoménom sociálnych médií vďaka futuristickým okuliarom.
dnes 09:35
Tajmuraz Salkazanov (vpravo) na ME 2024 v Bukurešti, kde obhájil zlato.
Boris Vanyadnes 07:0014
Aj za Slovensko zápasí o medailu borec z Kaukazu. Legende sa tento trend nepáčiTajmuraz Salkazanov zápasí v kategórii do 74 kg.
Boris Vanyadnes 07:0014
Boxerka Atheyna Bylonová na OH 2024 v Paríži.
dnes 11:15
Začala neskoro, na box ju nahovorili kolegovia. Policajtka zburcovala krajinu, dovezie medailuPred rokom 2012 nikdy nestála v ringu. Veteránka zabojuje o olympijské zlato.
dnes 11:15
Lukostrelkyňa Yaylagul Ramazanovová.
Nikola Baďovádnes 16:39
Pred posledným výstrelom ju dieťa koplo. Tehotná lukostrelkyňa trafila najvyššie skóreLekár im účasť odobril.
Nikola Baďovádnes 16:39
Benjamin Thomas
dnes 10:53
Rachot fanúšikov ho oslobodil od bolesti. Toto už nikdy nezažijete, vraví zlatý FrancúzDomáci dráhový cyklista získal zlato napriek pádu.
dnes 10:53
Medailistky v skejtboardingu v disciplíne park si robia víťaznú seflie fotografiu.
Miloslav Šebeladnes 13:301
Medailisti v Paríži si robia selfie priamo na stupňoch. Iba športovci KĽDR nemôžu vziať mobil do rúkVíťazná selfie je súčasťou propagácie jedného zo sponzorov MOV.
Miloslav Šebeladnes 13:301
Momentka z finále pozemného hokeja na OH 2024: Holandsko - Nemecko
dnes 14:30
Hrajú na zemi, emócie majú ako na ľade. Hokejové finále v Paríži sa skončilo šarvátkouZo zisku zlatej medaily sa na OH 2024 v Paríži po 24 rokoch radovali Holanďania.
dnes 14:30
zľava primátor mesta Košice Jaroslav Polaček, viceprimátor Paríža a bývalý starosta francúzskej metropoly Christophe Najdovski pózujú s pamätnou sochou
dnes 15:171
Založil Medzinárodný maratón mieru. Slovenský dom si pripomenul odkaz BukovskéhoMedzi hosťami v slovenskom dome boli aj Kipchoge Keino, Tegla Loroupeová či prezident prezident Európskej atletiky.
dnes 15:171
Francúzsko - Španielsko: ONLINE prenos zo zápasu na OH 2024.online
dnes 15:00
ONLINE: Francúzsko - Španielsko dnes, futbal na OH 2024 (finále) LIVESledujte ONLINE prenos z finálového futbalového zápasu na OH 2024 v Paríži: Francúzsko - Španielsko.
dnes 15:00
Nachádzate sa tu:
Domov»Olympiáda Paríž 2024»Ďakovala Muskovi, že ju preslávil. Kórejčanka po návrate domov skolabovala