Spišská Belá sa naďalej trápi

V Spišskej Belej sa body delili.
V Spišskej Belej sa body delili. (Autor: František Bukovina)
Sportnet|6. máj 2018 o 16:10

V jarnej časti V. ligy na domácom ihrisku sú k súperom naozaj štedrí.

SPIŠSKÁ BELÁ. Kým v jeseni na domácej pôde stratili body iba po remíze s Hranovnicou, teraz v úvodných jarných kolách už doma tretíkrát remizovali.

Domáce zápasy s Kežmarkom, Harichovcami i Nálepkovom skončili výsledkom 1:1.

Zápas s Nálepkovom sa pre Beľanov nezačal dobre.

Už v 9. minúte po chybnej rozohrávke sa dostal k lopte Munnich, ktorý vyzvŕtal domácu obranu a z ostrého uhla prekonal bezmocného Dulebu. Beľania vyrovnali v 35. minúte.

Autorom gólu bol Mezey, ktorý si vychutnal brankára hostí a upravil na 1:1.

V druhom polčase už góly nepadali, aj keď príležitostí na ich strelenie bolo na obidvoch stranách neúrekom.

V mužstve domácich výborne zachytal brankár Duleba, ktorý má azda najväčšiu zásluhu na tom, že hostia neodišli zo Spišskej Belej možno aj s troma bodmi.

„Pricestovali sme v oklieštenej zostave, ale to je už náš dlhodobejší problém. Chceli sme sa zamerať na zodpovednú defenzívu a využívať rýchle protiútoky. To sa nám aj darilo, ale viaceré príležitosti sme nedokázali premeniť. Domáci v závere pritlačili, takže sme spokojní aj s bodom,“ zhodnotil tréner TJ Nálepkovo Jaroslav Novotný.

„Žiaľ, dnes sa nám nedarilo a v niektorých prípadoch až ľahkovážnym prístupom sme to súperovi uľahčovali. V zápase nás stálo veľa síl riešenie našich nepresností. Veľa sa natrápime, kým sa nám podarí streliť gól a tak to bolo aj v tomto zápase. Urobili sme veľa chýb, nedokázali streliť nejaký ten gól navyše a napokon vďaka nášmu brankárovi zápas skončil aspoň remízou,“ priznal tréner MŠK Spišská Belá Miroslav Barnáš.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Spišská Belá sa naďalej trápi