Prezident KB Košice: Pasujú nás za favoritov a tak sa aj cítime

Prezident KB Košice. František Sabol svojmu mužstvu verí.
Prezident KB Košice. František Sabol svojmu mužstvu verí. (Autor: tasr)
Patrik Fotta|29. sep 2017 o 00:00

Hlavným cieľom býkov bude finále.

KOŠICE. Basketbalisti KB Košice majú v novej sezóne ambíciu bojovať o najvyššie priečky, k čomu ich predurčuje sila kádra a angažovanie jedného z najúspešnejších trénerov v najvyššej slovenskej súťaži.

Býci vstúpia do novej sezóny sobotňajším domácim zápasom proti Handlovej od 19. hod. v Angels aréne.

V rovnaký deň na rovnakom mieste predtým absolvujú prvý extraligový duel ročníka aj ženy Good Angels, keď o 16. hod. privítajú Nitru.

Vyskladali silné mužstvo

Už len jeden deň teda ostáva do začiatku Eurovia SBL, v ktorej budú Košičania patriť k hlavným favoritom na účasť vo finále.

Predvedená hra a výkony v rámci prípravy to jednoznačne nasvedčujú.

„Mám veľmi dobrý pocit z realizačného tímu a najmä z trénera Čuroviča. Vyskladali sme nielen silné mužstvo, ale všetko sú to zároveň aj dobrí chlapci. Veľmi sa teším na novú sezónu. Každý jeden člen tímu pracoval v príprave veľmi tvrdo a svedomito. Výsledky boli veľmi kvalitné. Mnoho ľudí si neuvedomuje, že hrať v Rumunsku a Maďarsku, kde je úroveň líg podstatne vyššia ako u nás a dokázať tam víťaziť alebo tesne prehrať nie je vôbec jednoduché,“ povedal prezident KB František Sabol.

Palm má menšie zranenie

Vlaňajšia sezóna, keď býci skončili v semifinále, je už zabudnutá a teraz sa plne sústredia na nový ročník s obmeneným mužstvom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Prezident KB Košice: Pasujú nás za favoritov a tak sa aj cítime