Grossová a Marcinková budú hosťovať v Sabinove

Slovenská reprezentantka Klára Grossová z Kométy odchádza.
Slovenská reprezentantka Klára Grossová z Kométy odchádza. (Autor: Jope)
Ján Tomšík|12. jan 2019 o 00:00

Florbalové reprezentantky opúšťajú Spišskú Novú Ves.

SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Extraligový kolektív florbalistiek FbK Kométa Spišská Nová Ves sa v tejto sezóne v porovnaní s tou predchádzajúcou neporovnateľne zmenil.

Do Čiech odišlo päť hráčok, z opôr ostali Klára Grossová, Katarína Marcinková a Barbora Kocúrová.

Aktuálne však káder opúšťa aj dvojica zo spomínaného tria.

Zo Spišskej Novej Vsi na hosťovanie do FBC Predator Sabinov odchádzajú slovenské reprezentantky Klára Grossová a Katarína Marcinková. V momentálne druhom tíme ligy tak budú bojovať o titul.

Má ponuky aj z Čiech

Posledným zápasom vo farbách Spišskej Novej Vsi bol pre spomínanú dvojicu trojkráľový súboj proti Pruskému. Grossová sa rozlúčila dvoma gólmi (ďalšie tri pridala Talpašová, Kométa prehrala 5:11).

„V roku 2018 som na strednej škole v Spišskej Novej Vsi zmaturovala a bola som prijatá na štúdium v Prešove. Náš kolektív dievčat mal za cieľ udržať Kométu v extralige aj pre budúcu sezónu. Nedarilo sa nám tak, ako sme si predstavovali. Niektoré zápasy nám skontumovali a body nám ušli. Pretože ja v Prešove študujem a mám problémy s tréningami, tak som sa rozhodla aj so spoluhráčkou Marcinkovou posilniť Sabinov v boji o majstra Slovenska,“ priblížila po poslednom zápase na domácej palubovke Klára Grossová.

„V roku 2019 si želám, aby sa mi vyhli zranenia. Mám ponuky aj z Čiech, rozhodovať sa budem neskoršie,“ dodala Grossová.

Kométe momentálne patrí v desaťčlennej extralige 8. miesto.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Grossová a Marcinková budú hosťovať v Sabinove