Lačný si na úvod v exotike užil policajné privilégiá. Premiéru okorenil gólom

Miloš Lačný pri podpise zmluvy s malajzijským klubom PDMR FC.
Miloš Lačný pri podpise zmluvy s malajzijským klubom PDMR FC. (Autor: Archív ML)
Jakub Bobovič|6. júl 2022 o 22:00

Futbalový svetobežník má za sebou gólovu premiéru v drese malajzijského PDRM FC.

BRATISLAVA. Znovu skúša šťastie v exotike. Futbalový svetobežník Miloš Lačný po pôsobení v Seredi a Pohroní zamieril počas letnej prestávky opäť za hranice Slovenska.

V Pohroní zo seba vyžmýkal všetko

Novou adresou rodáka z Levoče sa stala Majazia. Upísal sa klubu Royal Malaysia Police Football Club, v skratke PDRM FC.

V drese nového zamestnávateľa už má za sebou aj premiéru.

V stretnutí 11. kola malajzijskej Premier League odohral v drese PDRM celých deväťdesiat minút a desať minút pred koncom zaznamenal druhý gól svojho zamestnávateľa.

Legionársky chlebíček si vyskúša po ôsmykrát v kariére. Ešte pred pôsobením v Malajzii hral v Česku, Škótsku, Bielorusku, Kazachstane, Poľsku, Gruzínsku a Južnej Afrike. 

S PDRM sme sa dohodli na zmluve na pol roka. Nikdy neviete, čo sa môže v týchto krajinách stať. Beriem to ako aklimatizáciu, rozkukanie sa v novom prostredí,” vraví na úvod Lačný, ktorému minulá sezóna Fortuna ligy vyšla viac ako dobre. 

Miloš Lačný počas tréningu v Malajzii.
Miloš Lačný počas tréningu v Malajzii. (Autor: Archív ML)

V 29 stretnutiach zaznamenal 8 gólov a na najlepšieho strelca súťaže Kadáka, ktorý zaznamenal 11 gólov, mal manko 3 presných zásahov.

Na to, ako to v Pohroní vyzeralo, som zo seba vyžmýkal všetko, čo som mohol a osem gólov, ktoré sa mi podarilo streliť, je naozaj dosť. Dovolím si tvrdiť, že ak by som v minulej sezóne pôsobil v inom klube, gólov by som strelil ešte o niečo viac. Potom by som bol spokojný.

A čo sa týka Kadáka a toho, že sa stal najlepším strelcom? Rešpektujem to, no ak chcete hrať v špičkovom klube, je to strašne málo,” dodáva ďalej Lačný. 

Po príchode si užil policajné privilégiá

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Lačný si na úvod v exotike užil policajné privilégiá. Premiéru okorenil gólom