Vasiľ zaujal. Záujem o jeho služby hlásia kluby z viacerých krajín

Marcel Vasiľ (v žltom).
Marcel Vasiľ (v žltom). (Autor: FB FC Košice/Šimon Pavlišin)
Jakub Bobovič|25. jún 2022 o 22:00

Prípravu na novú sezónu začal s Termalicou Nieciecza.

KOŠICE. Donedávna stredopoliar druholigových Košíc, Prešovčan Marcel Vasiľ, má za sebou svoje prvé seniorské angažmán na Slovensku.

V drese FC Košice nastúpil v rámci jarnej časti druhej najvyššej súťaže na všetkých trirnásť stretnutí v ktorých si na svoje konto pripísal jeden presný zásah.

Košický angažmán si pochvaľuje

Tréner Jozef Vukušič dal Vasiľovi šancu prakticky ihneď od začiatku odvetnej časti súťaže. Svojimi výkonmi nesklamal, práve naopak, bol platnou súčasťou zostavy žlto - modrých.

Zaujal najmä rýchlymi výpadmi a driblingom, ktorý bol proti defenzíve súpera mimoriadne platným.

"Angažmán v Košiciach hodnotím pozitívne. Som rád, že som mohol pôsobiť práve v FC Košice. Hoci sme nesplnili cieľ, ktorým bol postup do Fortuna ligy, prevládajú plusy. V klube aj v šatni som sa cítil super.

Rešpekt patrí aj výborným fanúšikom. Na každý tréning a zápas som sa tešil a každú sekundu môjho pôsobenia v Košiciach som si užíval," vraví na margo angažmánu v metropole východu 21 - ročný mladík, ktorý sa vyjadril aj k spolupráci s trénerom Vukušičom.

"Tréner veril v moju kvalitu a schopnosti, za čo som mu veľmi vďačný. Práve dôvera medzi mnou a trénerom bola základom toho, že môžem jarnú časť sezóny hodnotiť úspešne. Polrok v Košiciach hodnotím aj vďaka spolupráci s trénerom Vukušičom ako jeden z najlepších v mojej kariére."

Bude spolupráca pokračovať?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Vasiľ zaujal. Záujem o jeho služby hlásia kluby z viacerých krajín