Hlavné menu

ŽIVIÓ v hažínskom futbalovom dianí

Šéfredaktor|13. máj 2017 o 02:00

I keď aktuálne na futbalovej mape hažínske dianie nefiguruje, počnúc najbližšou sezónou by tomu už malo byť ináč. Vo futbalovom Hažíne nad Cirochou bol ostatný májový víkend dôvod na oslavy. Dlhoročný futbalista, tréner a funkcionár Ing. Juraj GODŽAK sa v nedeľu 7. mája 2017 dožil krásneho jubilea 70 rokov.
 

  Počas svojho aktívneho futbalového života spojil hráčsku kariéru, okrem vysokoškolských a vojenských čias, s rodnou obcou ako hrajúci tréner. Vo funkcionárskom období pôsobil okrem klubu TJ Družstevník Hažín nad Cirochou aj na rôznych pozíciách v štruktúre Oblastného futbalového zväzu v Humennom, dvanásť rokov bol jeho podpredsedom, aj ako členom Výkonného výboru ObFZ Humenné. Taktiež zastával funkciu podpredsedu FC Chemlon Humenné v časoch najväčšej slávy (účinkovanie v I. SNL počas federácie a v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži). Vo funkcii tajomníka hažínskeho klubu bol pri postupe z II. triedy až do V. ligy v priebehu dvoch ročníkov a v sezóne 2000/2001 sa spolu s mužstvom tešil okrem víťazstva v I. triede aj z celkového víťazstva v Pohári ObFZ Humenné. Popritom sa ako tréner venoval hlavne mládeži (žiaci, dorast), so svojimi zverencami sa stal štyrikrát majstrom okresu. Futbalové puto ostalo, stále si rád pozrie dobrý futbal či už naživo alebo na televíznej obrazovke.

 

  Do ďalších rokov života prajeme hlavne pevné zdravie, veľa radosti a pohody v kruhu rodiny, tak  vlastnej, ako aj  futbalovej!

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: