Hlavné menu

Tréner plánoval zápas, hráči však dostali voľno

Šéfredaktor|3. máj 2017 o 02:00

Mužstvo má charakter i kvalitu,- tvrdí Jozef Štafura, sninský tréner.

V 23. kole vyšlo treťoligové voľno aj na futbalistov MFK Snina. Presne v polovici jarnej časti tak mohli „vytriasť nohy“ a pripraviť sa poslednú štvrtinu súťažného ročníka. Doterajšie účinkovanie v odvete vykazuje priaznivú bilanciu: troch víťazstiev, dvoch remíz a iba jednej prehry. Stručné hodnotenie zrealizoval Jozef Štafura, sninský kormidelník.

 

Pán tréner, dostali vaši zverenci počas uplynulého víkendu voľno?Mali voľný víkend, i keď pôvodne sme plánovali prípravný zápas najmä s omladenou zostavou. Zmena nastala kvôli dohrávke dorastencov v súťaži, hrali v sobotu i utorok, takže sme od prípravného zápasu upustili.

Jarné sninské resumé je pozitívne, zo šiestich stretnutí v tabuľke zapísaných jedenásť bodov... – Počet bodov môže hovoriť o spokojnosti, ale dalo sa aj viac. Mrzí ma najmä ostatná domáca remíza s Giraltovcami, za druhý polčas sme si tri body zaslúžili. Za seba poviem, čo sa doterajšej jari týka, som spokojný – treba však pracovať naďalej. Verím, že v šiestich zápasoch, ktoré nás čakajú obhájime pozície, do ktorých sme sa medzi treťoligistami už dostali. V úvode jesene boli výkony nesúrodé, poctivou futbalovou „robotou“ došlo k želanému efektu.

 

Sninská jar:

vonku: Vranov 0:1

doma: Trebišov 0:0

vonku: Sabinov 4:1

doma: Bardejovská Nová Ves 6:0

vonku: Veľké Revištia 3:1

doma: Giraltovce 0:0

 

Aktuálne sú Sninčania na šiestej priečke, len s trojbodovým mankom na tretieho... – Verím, že v tejto spoločnosti ostaneme. Len sa potvrdzuje, čo som po príchode do Sniny povedal: Mužstvo má charakter i kvalitu, len to treba správne vyskladať a poctivo futbalovo pracovať. Snina začína byť na priečkach, ktoré jej prináležia,- dodal Jozef Štafura.      

 

Foto: Ladislav Lukáč

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: