Hlavné menu

Partizán Bardejov - MFK Lokomotíva Zvolen 3:0 (2:0)

Šéfredaktor|18. nov 2017 o 00:00

Michal Hamuľak si poistil vedenie medzi kanoniermi + FOTOGALÉRIA

Partizán Bardejov – MFK Lokomotíva Zvolen 3:0 (2:0)

 

Góly: 12. Ivanko Macej, 14. Hamuľak, 47. Hamuľak, rozhodovali: Dohál, Jackovič, Perát, ŽK: Belunek, Hamuľak – Bojda, Slovák, Kmeť, 318 divákov.

 

Partizán: Gmitter - Berežný, Grohoľ, Belúnek,Verčimák, Staš, Ivanko Macej, Andraščík (87. Didik), Szczepanski, Hamuľak, Staško (84. Ľalík).

 MFK: Jenčo - Mikinič, Memič, Kotora, Lazarus, Bojda  (62. Psársky), Slovák  (76. Pejovič), Mádel (26. Pavlík) , Lupčo, Kmeť,  Hrebík.

(Zdroj: cin, Autor: cin)

Partizán začal veľmi dobre a po štrnástich minútach hry bolo už 2:0.  Po ukážkových akciách boli na konci rýchlych kombinácií v 12. minúte Ivanko Macej a o dve minúty neskôr Hamuľak. Tréner domácich Ryszard Kužma bol s hrou svojho družstva spokojný:  “Chcem povedať, že sme zahrali tak, ako by som chcel aby sme hrali vždy. Dobrá defenzíva, agresívne odoberanie lopty, nasadenie po strate lopty, ofenzíva bola tiež dobrá. Do polčasu sme mali 5 či 6 šancí. Jeho zverenci aj po strelení dvoch gólov hýrili aktivitou a súpera takmer k ničomu nepustili. Ivanko Macej, Hamuľak aj Staško boli neustálou hrozbou pre obranné rady MFK. Ani jedna z pekných akcií však už gólovým zakončením neskončila.

Aj v druhom polčase boli domáci lepším mužstvom.  Ryszard Kužma: "Chcel by som sa poďakovať fanúšikom za to, že chodia na Partizán. Verím, že dnes boli spokojní. Mohli vidieť dobrý zápas v našom podaní. Trénujeme ťažko a dnes sa to ukázalo aj na ihrisku.“ Už v úvode druhej časti hry sa opäť presadil bardejovský kanonier Hamuľak. Štrnástym gólom v sezóne si poistil prvenstvo v listine druholigových  kanonierov. Síl ubúdalo na oboch stranách, ale napriek tomu sa Bardejovčania neustále pokúšali o zmenu skóre. Úsilie o skorigovanie nepriaznivého výsledku končilo na kvalitnej defenzíve Partizána.

Na tlačovú konferenciu po zápase prišiel len tréner domácich a tak si prítomní novinári názor trénera hostí vypočuť nemohli. Hráčov Partizána čaká ešte niekoľko tréningov a potom zaslúžené dovolenky. R. Kužma: "Teraz bude čas na hodnotenia a analýzy toho, čo bolo. Na budúci týždeň sa stretneme ešte trikrát. Potom si dáme pauzu. V decembri bude ešte niekoľko tréningov a vážnu zimnú prípravu začneme 10. januára.“

 Partizán prezimuje na ôsmom mieste druholigovej tabuľky s 23 bodmi. Tabuľku strelcov vedie Michal Hamuľak (14), druhý je s 12 gólmi Popradčan Stanislav Šesták. Jarnú časť súťaže odštartuje Partizán 3. marca 2018 na ihrisku jedného z ašpirantov na postup Popradu. Doma sa predstavia 10. marca. Ich súperom bude Inter Bratislava.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: