Jedenásť žltých kariet a gól v 90. minúte

Šéfredaktor|8. máj 2018 o 00:00

Sninčania získali tretie víťazstvo v rade až v hodine dvanástej.

Treťoligový duel Snina - Plavnica sľuboval vyrovnaný zápas. Napokon sa zdalo, že to práve remízou aj skončí. Až v nadstavenom čase sa domáca lavička rozradostila.

Verili sme, že to musí prísť, aj keď rozhodca už avizoval nadstavený čas. Súpera sme v záverečnej fáze až drvivo tlačili, práve mne sa podarilo skórovať. Čo už, teším sa za celé mužstvo,“ začal debatu o sobotňajšej dráme 24. kola Marián Pčola.

Po rohovom kope sa lopta odrazila k Ľubovi Jankajovi, ktorý loptu zle trafil, ale našťastie som stál tam, kde bolo v rozhodujúcej chvíli treba,“ pousmial sa 34-ročný futbalista.

Pre Sninčanov to bolo tretie víťazstvo v sérii. Vyhrali vo Vranove 1:0, doma porazili Šarišské Michaľany 3:0 a naostatok Plavnicu 2:1. Za týždeň deväť bodov...

Cesta k tretej výhre v rade sa nečrtala spočiatku ako náročná. V prvom polčase sa hra odvíjala prakticky iba na polovici súpera, ale z prevahy sme vyťažili len jediný gól. Po prestávke sa hostia vzchopili, dostali podporu vetra, keď sa k tomu pridal aj náš horší výkon, vyrovnali. Našli sme však v sebe dostatok síl, fyzických i psychických, aby sme Plavničanov zlomili,“ poznamenal kapitán MFK Snina.

Zápas to však nebol dramatický iba čo sa výsledku týka. Rozhodca Micheľ v ňom ukázal až jedenásť! žltých kariet: Jankaj, Balko, Diňa, Pčola, Hišem, Popovič, Vyshnevskyi – Pekár, Novotný, Hovanec, Lapoš.

No, keď si uvedomím, ozaj ich bolo veľa. Ale nebol to tvrdý, určite nie zákerný zápas. Rozhodca nasadil svoj meter posudzovania zákrokov a trestal ich. Podľa mňa toľko kariet byť nemuselo,“ konštatoval Marián Pčola.

Z jedného „anglického“ týždňa vchádzajú Sninčania do ďalšieho. Po sobote ich 8. mája čaká zápas v Lipanoch.

 Mali sme iba regeneračný, ľahký tréning. V Lipanoch nemáme čo stratiť. Chceme hrať svoju hru, s ktorou sa nám v uplynulých zápasoch darilo,“  dodal Marián Pčola.


 

Resumé, 24. kolo:

Snina – Plavnica 2:1 (1:0)

Góly: 17. J. Popovič, 90.+ M. Pčola – 67. Kolpak.

 

Rozhodca stretnutia : K.Micheľ - oprava sekretariát VsFZ

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: