Hlavné menu

Jasenov štvrtoligistu z Medzeva zvládol

Marcel Eperješi|12. aug 2016 o 02:00

V 3. kole príde pod Jasenovský hrad fortunaligista z Podbrezovej.

V 64. minúte sa zdalo, že o postupujúcom je rozhodnuté. Jasenov vyhrával 3:0. Cestu za víťazstvom začal harcovník obrany – Róbert Chalupka. „Keď som mal loptu na nohe, hráči súpera sa mi rozostúpili, ustupovali, tak som vystrelil. Strela bola napokon tečovaná, bol z toho roh a pri štandardkách sme si verili. Center bol dobrý, vo výskoku som dokázal získať potrebný priestor a loptu som umiestnil k žrdi,“ začal hodnotenie stretnutia pilier jasenovskej obrany.

Hneď v úvode druhého polčasu využili domáci ďalšiu štandardku, keď súper nedokázal loptu ani na dvakrát odvrátiť a skóroval Veselovskyy. Keď po hodine hry zachytil medzevskú rozohrávku Kuzma a potrestal ju, bol náskok piatoligistu nad štvrtoligistom už rozdielom triedy. „Pomohlo nám vedenie 1:0, súper hru trochu otvoril, čo bola voda na náš mlyn. Stále sme hrozili brejkami, aj ten nám vyšiel, viedli sme už 3:0, no súpera sme prakticky sami posadili na koňa.“

Hneď o dve minúty bolo 3:1, v 80. min. zachraňoval Behun na zemi, dorážka zo 7 metrov letela nad, v 88. min. sa štvrtoligista dostal na kontakt. „Pri trojgólovom vedení sme akoby upustili od koncentrácie. V hlavách akoby sme už mali zápas rozhodnutý a takmer sa nám to vypomstilo. Našťastie druhý gól strelil súper až tesne pred koncom.“

V 3. kole Slovnaft cupu dvojica Jasenov – Podbrezová. Čo na to hovoríte? „Čaká nás aktuálne tretí celok Fortuna ligy, mužstvo, ktorá dobrú hernú formu medzi najlepšími na Slovensku,“ dodal Róbert Chalupka.

 

Jasenov – Medzev 3:2 (1:0)

Góly: 35. Chalupka, 47. Veselovskyy, 64. Kuzma- 66. a 88. Horňák. ŽK: Kuzma, Chalupka, Behun – Gondoľ, Szalka. R: Mano. D: 230.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: