Bronzová plaketa VsFZ i uznanie primátora

Šéfredaktor|8. aug 2018 o 00:00

Kanonier Pavol Diňa oslávil 55. narodeniny, cena aj MUDr. Miroslavovi Suchému.

Síce ešte 11. júla oslávil Pavol Diňa, sninský rodák, bývalý výborný futbalista, člen Klubu ligových kanonierov, súčasný tréner v štruktúrach MFK Snina a hospodár sninského futbalového štadióna, ale predovšetkým vynikajúci a skromný človek 55. narodeniny.

Pri tejto príležitosti mu prišiel zablahoželať aj primátor mesta Štefan Milovčík. Oslávencovi poprial, aby sa mu darilo nielen v súkromnom a pracovnom živote, ale aj vo futbale, ktorý je Paľovou celoživotnou láskou a poslaním. Poďakoval jubilantovi a ďalším členom futbalového klubu za príkladnú starostlivosť o futbalový štadión, nedávno vybudované ihrisko s umelým trávnatým povrchom, ktoré slúži na tréningový proces a je denne využívané nielen sninskými, ale i cezpoľnými hráčmi. To všetko napomáha k rozvoju futbalu v meste i regióne či MFK Snina ako takého.

Ocenenia sa dočkal Pavol Diňa aj v rámci Benefície Miroslava Labuna. Neodmysliteľný aktér podujatia si prevzal bronzovú plaketu VsFZ z rúk Richarda Harvillu, predsedu VsFZ,  prvéhoviceprezidenta SFZ. Druhým jubilantom bol MUDr. Miroslav Suchý, viceprezident MFK Snina a lekár domácich futbalových tímov, ktorý celý život zasvätil funkcionárskej práci v sninskom futbale. Oceneným zablahoželal aj Štefan Milovčík, primátor Sniny, veľký fanúšik futbalu, ktorý je taktiež pravidelným hosťom akcie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: