Martin Kuciak si má hľadať klub, v Podbrezovej by ho mal nahradiť Vantruba

Martin Kuciak si už zrejme dres Podbrezovej obliekať nebude.
Martin Kuciak si už zrejme dres Podbrezovej obliekať nebude. (Autor: TASR/AP)
SITA|7. jan 2019 o 09:01

Vantrubu posiela Slavia Praha na hosťovanie.

PODBREZOVÁ. Vo futbalovom klube FK Železiarne Podbrezová vymenili počas zimnej prestávky nielen šéfa realizačného tímu, ktorým sa stal nový hlavný kouč Vladimír Veselý, ale smeruje to k výmene aj na brankárskom poste.

Dlhoročná jednotka medzi troma žrďami Martin Kuciak na Horehroní zrejme skončí. "V Podbrezovej mám platný kontrakt, ale funkcionári mi povedali, že sa mám porozhliadnuť po inom klube," prezradil pre pondelkové vydanie denníka Šport Martin Kuciak.

Miesto 36-ročného skúseného gólmana, ktorý v ostatných sezónach patril k hlavným oporám podbrezovského tímu, by mal zaujať Martin Vantruba.

Dvadsaťročný brankár je od minulého roka hráčom českého klubu SK Slavia Praha, ktorý mu chce v jarnej časti sezóny dopriať zápasovú prax na hosťovaní v inom mužstve. "Smeruje to k tomu, že sa vrátim na slovenské trávniky. Z Prahy neutekám, bude však pre mňa lepšie, aby som častejšie chytal a získal zápasovú prax," poznamenal pre Šport bez bližšieho konkretizovania svojho najbližšieho angažmánu mládežnícky reprezentant Slovenska Vantruba.

Vantruba v minulej sezóne prispel k majstrovskému titulu Spartaka Trnava.

Martin Vantruba je aj mládežníckym reprezentantom Slovenska.
Martin Vantruba je aj mládežníckym reprezentantom Slovenska. (Autor: TASR)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Martin Kuciak si má hľadať klub, v Podbrezovej by ho mal nahradiť Vantruba