Slovan má ďalšie posily, prichádza útočník Oršula aj Srb Simovič

Filip Oršula (uprostred) v zápase Myjavy proti Trenčínu.
Filip Oršula (uprostred) v zápase Myjavy proti Trenčínu. (Autor: TASR)
SITA|9. jan 2015 o 13:58

Srbský defenzívny stredopoliar Slobodan Simovič prichádza z Dinama Minsk.

BRATISLAVA. Futbalový útočník Filip Oršula odchádza zo Spartaka Myjava do Slovana Bratislava. Informáciu priniesol web Myjavy.

Dvadsaťjedenročný rodák zo Sebedražia prešiel v mladosti cez Prievidzu a Trnavu do akadémie Manchestru City. Neskôr tento mládežnícky reprezentant pôsobil v holandskom FC Twente, anglickom Wigane Athletic a nemeckom MSV Duisburg. Myjavu posilnil vo februári.

Prichádza aj srbský stredopoliar

Slovan posilní aj srbský defenzívny stredopoliar Slobodan Simovič. Prichádza z bieloruského Dinama Minsk a podpísal zmluvu na dva pol roka s následnou opciou.

"Slovan je veľký a slávny klub. Je pre mňa česť byť súčasťou najúspešnejšieho klubu na Slovensku. Chcem pomôcť Slovanu k zisku titulu a k štartu v európskych pohároch. Budem robiť všetko pre to, aby som bol prínosom,“ povedal pre web klubu 25-ročný Simovič.

Veria, že bude prínosom

Bez desiatich centimetrov dvojmetrový hráč si v minulosti obliekal aj dresy Nového Sadu a Spartaka Zlatibor Voda Subotica. V Bielorusku pôsobil od roku 2012, nastúpil na 74 zápasov, v ktorých zaznamenal dva góly.

"Sme veľmi radi, že sa nám podarilo získať skúseného hráča na post defenzívneho záložníka. Simoviča sme sledovali a očakávame, že bude pre nás prínosom. Sme s ním pár dní a je z neho cítiť veľký optimizmus a pozitívne myslenie,“ povedal generálny riaditeľ klubu Dušan Tittel.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan má ďalšie posily, prichádza útočník Oršula aj Srb Simovič