ObFZ Trnava ukončil sezónu. Zostali sme v nemom úžase, odkazuje predseda

(Autor: FTC Trakovice)
Sportnet|19. máj 2021 o 19:01

Je oblastným zväzom číslo sedem, ktorý tak urobil.

TRNAVA. „ObFZ Trnava plánuje dohrať jesennú časť súťažného ročníka a preto čaká na rozhodnutie Pandemickej komisie a vlády SR. Máme už pripravené a schválené termíny reštartu. Nás cieľ je hrať, nakoľko chceme, aby sa život dostal čo najskôr do normálnych koľají,“ pred časom uviedol predseda ObFZ Trnava Vladimír Hracho.

K uvoľneniu opatrení nedošlo, preto dnes je všetko inak. Trnavčania súťaže rušia a predčasne ukončili sezónu.

„Ako u všetkých zväzov, ktoré čakali na postupné uvoľňovanie pandemických opatrení a pristúpili k ukončeniu súťaží, boli sme aj my v očakávaniach a po zverejnení nových opatrení sme boli takpovediac v nemom úžase.

Klinček po hlavičke nastal v sobotu po úprave týchto pandemických opatrení, keď napokon športovanie v interiéroch je povolené bez testov, zatiaľ čo v exteriéroch je nutný negatívny antigénový test nie starší ako 24 hodín,“ na ukončenie súťaží reagoval pre oficiálny web zväzu Hracho.

V Trnave zostávalo dohrať štyri kolá. Nakoniec sa nebude hrať ani zápas.

„Pán prezident SFZ Ján Kovačik to opísal výstižne. Pre túto vládnucu garnitúru štátu je šport ako taký úplne nepodstatný a to nehovoríme o najkrajšom a najmasovejšom športe akým futbal je,“ dodal.

ObFZ Trnava je siedmim oblastným futbalovým zväzom Slovenska z 38-mich, ktorý predčasne ukončil svoje súťaže.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»ObFZ Trnava ukončil sezónu. Zostali sme v nemom úžase, odkazuje predseda