Nečakaná prehra Malcova

Tréner Dlhej Lúky. Je ním známy, bývalý futbalový brankár Juraj Čobej.
Tréner Dlhej Lúky. Je ním známy, bývalý futbalový brankár Juraj Čobej. (Autor: Jozef Mačejovský)
Sportnet|6. máj 2014 o 00:00

V nedeľu už 24. kolom pokračovala piata futbalová liga mužov, skupina Sever.

Okres Bardejov má v tejto lige dvoch zástupcov a tí si počínali striedavo.

BARDEJOV. Raslavice na domácom trávniku porazili Hanušovce nad Topľou 2:0 a Kľušov doma podľahol Kračúnovciam 0:3.

Raslavičania sa držia v tabuľke na horných poschodiach, no v minulom kole prehrali v Pušovciach o štyri góly. Tentokrát bodovali naplno. Skóre otvoril v 20. minúte strelec Raslavíc T. Jusko. Hostia mohli vyrovnať, čo nechceli pripustiť domáci. Až sedem minút pred záverečným hvizdom spečatil tri body z pokutového kopu R. Kubánka. Raslavice po tejto výhre sa v tabuľke posunuli už na druhé miesto, no na vedúce Pušovce strácajú štrnásť bodov.

OFK - SIM Raslavice – MsFK Hanušovce nad Topľou 2:0 (1:0) Góly: 20. T. Jusko, 83. R. Kubánka

Zostava Raslavíc: Kračinovský – Matvej (67. Žolták), Vasiľko, J. Tomáško, Jenčo (89. Šinaľ), Kubánka, Liščinský, M. Tomáško, Jusko, Gombár, Kozák (67. Semanko)

Futbalistom Kľušova sa v tejto sezóne nedarí podľa predstáv a aj v 24. kole ťahali za kratší povraz. Kračúnovce, nachádzajúce sa v hornej časti tabuľky, zvíťazili rozdielom triedy. Po polhodine hry otvoril skóre M. Medvec, v 84. min. pridal gól D. Dovičák a o tri minúty uzavrel stav stretnutia Ľ. Kaňuch. Kľušovčanom patrí predposledná priečka.

OŠK Kľušov – OFK Tatran Kračúnovce 0:3 (0:1) Góly: 30. M. Medvec, 84. D. Dovičák, 87. Ľ. Kaňuch

Zostava Kľušova: Jánošík – P. Pillár, Adamovič, Dutko, Luterančík, S. Pillár (34. Pavel), Martin Novák, Niščák, Hricov (77. Mika), Guliga, Stachura

Z programu 25. kola: Radvaň nad Laborcom – Kľušov, Zámutov – Raslavice.

V šiestej lige Šarišskej sa odohralo kompletné dvadsiate kolo, do konca súťaže ostáva 6 kôl. V zápase dvoch celkov z Bardejovského okresu sa body delili, Dlhá Lúka nad Gerlachovom vyhrávala, aby v 74. minúte J. Bučko druhým gólom zachránil pre domácich aspoň bod po remíze 2:2. Busov Gaboltov vyhral v Šarišských Dravciach 2:1, keď prehrával, no dva góly strelil P. Javorský, o výhre rozhodol v 76. minúte. Veľké prekvapenie sa zrodilo v Novej Ľubovni, ktorá v lige prvýkrát zvíťazila až v tomto kole, odniesol si to Malcov, ktorý prehral 1:2. Beloveža naopak vyhrala nad druhým celkom, výsledkom 2:1 porazila Záhradné.

Z programu 21. kola: Beloveža – Dlhá Lúka, Malcov – Šarišské Dravce, Gaboltov – Chmiňany, Uzovce – Gerlachov. Všetky zápasy sa odohrajú 11.5. od 16:30 hod.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Nečakaná prehra Malcova