Ladislav Nagy si s deťmi nenechá ujsť Mrázika, Jusková sviatkuje aj s mačkami a psíkom

Stanislav Danko so svojou snúbenicou Patríciou.
Stanislav Danko so svojou snúbenicou Patríciou. (Autor: archív S. D.)
Patrik Fotta, Daniel Dedina, Róbert Andrejov|22. dec 2018 o 00:00

Danko sa bude postiť až do večere.

Športovci z východu: fotogaléria

21.12.2018

Ako zvyknú tráviť vianočné sviatky hokejista Ladislav Nagy, diaľková plavkyňa Zuzana Jusková a futbalista Stanislav Danko?

Ako dieťa sa prejedal a pozeral rozprávky

Najkrajšie sviatky v roku si v kruhu rodiny užije aj kapitán HC Košice Ladislav Nagy, pre ktorého by mala byť prebiehajúca sezóna poslednou v hokejovej kariére.

Skúsený 39-ročný útočník si v prvom rade chce vychutnať Vianoce so svojimi najbližšími.

„Stromček už máme dávno postavený z čoho mali obrovskú radosť predovšetkým deti. Vedia, že už za chvíľu tu budú Vianoce. Už vo vzduchu cítiť vianočnú atmosféru a všetci sa na to veľmi tešíme,“ povedal Ladislav Nagy.

Najkrajšími chvíľami počas sviatkov sú pre košického rodáka tie, ktoré venuje svojim deťom.

„Veľmi radi spolu pozeráme rozprávky, či už je to Mrázik alebo čokoľvek iné s vianočnou témou. Je ich strašne veľa a v našom sviatočnom programe nesmú nikdy chýbať. Samozrejme sa teším aj na výborné jedlo, ktorého je vždy veľmi veľa ale najmä na atmosféru a čaro Vianoc,“ uviedol Nagy.

Ako si momentálne najlepší strelec a najproduktívnejší hráč najvyššej súťaže spomína na Vianoce, keď bol ešte malým chlapcom?

„My sme mali tiež doma pekné Vianoce, počas ktorých sme najmä sledovali rozprávky a prejedali sme sa. Bola to krásna atmosféra plná pohody,“ zaspomínal Nagy.

K Vianociam už neodmysliteľne patria aj darčeky, ktoré potešia predovšetkým deti. Tým dokážu vyčariť veľký úsmev na tvári.

„Ja sa priznám, že som mal radosť z každého darčeka, ktorý som dostal. Aj teraz sa z nich teším, či už je to nejaká maličkosť od manželky alebo čokoľvek iné. Hlavne chceme urobiť radosť deťom a pevne verím, že sa budú tešiť,“ povedal Nagy.

Na štedrovečernom stole majú Nagyovci tradičné jedlá, s ničím novým radšej neexperimentujú.

„Sme jednoznačne za klasiku. Manželka navarí všetko, čo k tomu patrí a vždy je to výborné,“ uviedol kapitán oceliarov a prezradil, že doma majú umelý stromček.

„Kúpili sme ho asi pred troma rokmi, ale vyzerá ako keby bol živý. Výhodou je, že sa nešpiní a skutočne sa nám veľmi páči a sme s ním spokojní. Zdobiť ho zvykneme týždeň, alebo dva pred Vianocami, aby sme si ho čo najviac užili. Teraz sme ho zdobili len s manželkou, lebo deti sú ešte malé a s nimi by sa to nedalo, takže sme museli počkať kým zaspia.“

Je vďačný za zdravé deti

Pre Nagya bol rok 2018 úspešný nielen po športovej stránke, ale predovšetkým mu radosť urobila jeho rodina.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Ladislav Nagy si s deťmi nenechá ujsť Mrázika, Jusková sviatkuje aj s mačkami a psíkom