Greško súhlasí s Jágrom, ďalšie účinkovanie si rozmyslí po sezóne

Vratislav Greško (vpravo).
Vratislav Greško (vpravo). (Autor: archív TASR)
SITA|5. máj 2014 o 19:40

Vratislav Greško, futbalista postupujúcej Podbrezovej: Všetci mi vravia: hraj, kým telo vládze.

PODBREZOVÁ. Futbalisti ŽP Šport Podbrezová si vybojovali už štyri kolá pred koncom tejto sezóny prvenstvo v II. lige a tým si zabezpečili aj miestenku v nastávajúcom ročníku Corgoň ligy. V tíme je najskúsenejším hráčom bývalý reprezentant Vratislav Greško.

Tridsaťšesťročný ľavý obranca hral v Nemecku, Taliansku i Anglicku, od roku 2011 je v Podbrezovej, kde by mohol okúsiť najvyššiu slovenskú súťaž. V nej účinkoval pred dhými 15 rokmi v drese Interu Bratislava.

"Všetko si nechám prejsť hlavou po konci tohto ročníka, nebudem predbiehať," uviedol pre portál corgonliga.sk Vratislav Greško na otázku o jeho futbalovej budúcnosti a pokračoval: "Je iné hrať v 37 rokoch stopéra a iné krajného obrancu, kde hráč musí vyslovene jazdiť. Nie sme ako Slovan Bratislava, kde je kvalita na každom poste na tri mená. V Podbrezovej to je a aj bude o ochote, bojovnosti, behaní a vzájomnom pomáhaní si."

"Ako povedal český hokejista Jaromír Jágr, žiadny oddych, žiadna dovolenka, to je začiatok konca. S týmito slovami absolútne súhlasím. Nemôžem mať dovolenku, lebo keby som si dal teraz pauzu na dva týždne, nerozhýbe ma už nik. Musím stále makať. Manželka je z toho už na prášky, vôbec nechápe tomu, čo predvádzam," uviedol so smiechom.

"Keď však môže hrať najvyššiu hokejovú súťaž Jožko Stümpel, tak môžem aj ja tú futbalovú - to je moja motivácia. Všetci mi vravia: hraj, kým telo vládze. Musím si to však premyslieť a porozprávať sa s ľuďmi, ktorí mi majú do toho čo povedať."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Greško súhlasí s Jágrom, ďalšie účinkovanie si rozmyslí po sezóne