Kto strelil najkrajší gól roka 2020? Stále môžete hlasovať

redakcia|22. dec 2020 o 10:00

Hlasovať môžete aj viackrát, ale z jednej e-mailovej adresy iba raz za deň.

Parádna strela do šibenice, akrobatické nožničky, kombinačná lahôdka... Ktorý z nich bude ten naj? Hoci sa pre pandémiu koronavírusu v roku 2020 hralo v amatérskych súťažiach iba niekoľko týždňov, na slovenských ihriskách padli stovky gólov a mnohé z nich pohladili dušu každého futbalového fajnšmekra.

Z množstva pekných gólových momentov, na ktoré počas sezóny, ale aj v uplynulých dňoch upozornili fanúšikovia a čitatelia, vybral Futbalnet desať. Tie sa uchádzajú o titul Najkrajší gól roka 2020. O víťazovi rozhodnú hlasy fanúšikov. Vyplňte formulár a podporte svojho favorita! 

Hlasovať môžete aj viackrát, ale z jednej e-mailovej adresy iba raz za deň.

Na autorov gólov, ale aj hlasujúcich čakajú zaujímavé ceny.

Hlasovanie potrvá od 22. decembra 2020 do 22. januára 2021. Výsledky súťaže vyhlásime v pondelok 25. januára. Všetkých strelcov z hitparády predstaví Futbalnet v januári postupne v krátkych profiloch.

O čo sa hrá: Autor najkrajšieho gólu podľa hlasovania fanúšikov získa loptu podpísanú slovenskými futbalovými reprezentantmi od Slovenského futbalového zväzu.

Strelci na prvých troch miestach podľa hlasovania fanúšikov dostanú mikinu od spoločnosti DOXXbet a knižnú pamätnicu Slovenského futbalového zväzu.

Aj medzi hlasujúcich fanúšikov rozdelíme niekoľko zaujímavých cien: futbalový dres podpísaný slovenskými reprezentantmi, knižné pamätnice Slovenského futbalového zväzu a reklamné predmety od spoločnosti DOXXbet – futbalové lopty, mikiny, tričká a dáždniky.

Veľa šťastia!

Vyberte jedného strelca alebo strelkyňu. Hlasovať môžete raz za 24 hodín.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Kto strelil najkrajší gól roka 2020? Stále môžete hlasovať