Futbalnet sa mení, hrá v nových dresoch

24. nov 2020 o 13:30

Futbalnet zostane portálom slovenského futbalu

Zostali ste trochu prekvapení? Stále je to vaša obľúbená stránka! Akurát vyzerá inak a je iná. Veríme, že lepšia, prehľadnejšia a zaujímavejšia.

Povedané športovou terminológiu, futbalnet sa mení, hrá v nových dresoch a chce hrať moderný a atraktívnejší futbal, ktorý sa bude divákom páčiť.

Mnohí ste si tú premenu všimli už v uplynulých týždňoch, keď na futbalnete začali pribúdať rozhovory, príbehy, videá pekných gólov a akcií, či témy zamerané na aktérov nižších futbalových súťaží.

Mapujeme úspechy aj problémy klubov, zachytávame emócie hráčov a trénerov - radosť aj sklamanie. V tomto trende budeme pokračovať. Futbalnet bude súčasťou projektu Sportnet, špecializovaného športového portálu, ktorý sa už čoskoro bude uchádzať o priazeň slovenských športových fanúšikov.

Futbalnet zostane portálom slovenského futbalu, pozorne bude sledovať dianie v najvyššej súťaži, ale aj v amatérskych ligách, zaujíma nás dianie v tradičných futbalových baštách, ale aj v najmenších dedinkách, kde majú zopár futbalových nadšencov.

Hľadáme unikátne ihriská, futbalových veteránov, pátrame po historických koreňoch futbalu v jednotlivých obciach, chystáme súťaž o najkrajší gól. Naďalej platí, že aj vy - naši čitatelia - vytvárate obsah futbalnetu.

Postrehy či námety privítame na futbalnet@sportnet.sk alebo na 0949014788 (WhatsApp, Viber)


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Futbalnet sa mení, hrá v nových dresoch