Dunajskostredčania zatiaľ nemyslia na pohárovú Európu

Futbalisti DAC Dunajská Streda (v žlto-modrom) figurujú po jesennej časti na piatom mieste ligovej tabuľky.
Futbalisti DAC Dunajská Streda (v žlto-modrom) figurujú po jesennej časti na piatom mieste ligovej tabuľky. (Autor: TASR)
SITA|28. dec 2015 o 14:31

Po jesennej časti sa nachádzajú na piatom mieste ligovej tabuľky. Futbalisti Dunajskej Stredy majú šancu posunúť sa na pozície, ktoré zaručujú účasť v pohárovej Európe.

DUNAJSKÁ STREDA. Futbalisti FC DAC 1904 Dunajská Streda zimujú na piatej priečke tabuľky najvyššej slovenskej súťaže. Na Žitnom ostrove však napriek tomu zatiaľ nehovoria o konečnom umiestení na poste zaručujúcom budúcosezónnu účasť v pohárovej Európe.

"Túto métu sme v šatni nespomenuli a dosiaľ s ňou neprišlo ani vedenie klubu," uviedol na portáli fortunaliga.sk autor siedmich gólov ligovej jesene Erik Pačinda.

"Uvidíme, čo sa udeje cez zimnú prestávku. Samozrejme, nič nie je vylúčené. Možno sa nám na jar podarí vybojovať úspech v domácom pohári alebo sa vyšvihnúť v ligovom poradí."

Takéto góly dávali Dunajskostredčania na jeseň.

Dvadsaťšesťročný ofenzívny hráč si po letnom príchode z Košíc užíva pôsobenie v Dunajskej Strede. "Mojím prvoradým cieľom bolo zostať v najvyššej súťaži a pravidelne nastupovať. To sa naplnilo. Našiel som tu fantastické futbalové prostredie. Dúfam, že aj ja som splnil očakávania klubu."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Dunajskostredčania zatiaľ nemyslia na pohárovú Európu