Dunajská Streda predĺžila kontrakt s trénerom Maričom o ďalší rok

Tomislav Marič zostáva trénerom Dunajskej Stredy.
Tomislav Marič zostáva trénerom Dunajskej Stredy. (Autor: TASR)
TASR|22. dec 2015 o 17:45

Tréner Marič je veľmi ambiciózny, precízny a pracovitý človek. To sú presne tie vlastnosti, ktoré si u ľudí vážim, hovorí majiteľ klubu Oszkár Világi.

DUNAJSKÁ STREDA. Vedenie futbalového fortunaligistu DAC Dunajská Streda si v utorok uplatnilo opciu na služby trénera Tomislava Mariča. Štyridsaťdvaročný Chorvát povedie klub zo Žitného ostrova do konca budúcej sezóny.

Dunajská Streda prezimuje v tabuľke najvyššej domácej súťaže na piatej priečke. V devätnástich jesenných dueloch bodovala naplno v ôsmich stretnutiach. Na konte má dvadsaťosem bodov.

Tomislav Maric 2017-ig marad a DAC vezetedzje, az aktulis idny vgig rvnyes szerzdst tovbbi egy vvel hosszabbtotta meg a klub.

Posted by FC DAC 1904 on 22. december 2015

Na vedúci Trenčín stráca priepastných dvadsať bodov. S prínosom Mariča sú však v klube spokojní. "Tréner Marič je veľmi ambiciózny, precízny a pracovitý človek. To sú presne tie vlastnosti, ktoré si u ľudí vážim," poznamenal na oficiálnom webe majiteľ klubu Oszkár Világi.

"Som rád, že práve on je trénerom nášho mužstva. Jeho dobrá práca sa odzrkadľuje aj na mužstve."

25februar2015_dac_dun_streda_tk_4228259_r5563_res.jpg

Oszkár Világi (vpravo) si s Tomislavom Maričom rozumie. FOTO - TASR.

Maričovi by terajší kontrakt vypršal už na konci tohto ročníka. Vedenie DAC-u si preto jeho služby poistilo o ďalší rok. Pre chorvátskeho kouča to bol predčasný vianočný darček.

"Rozhodujúca pre mňa bola predstava Oszkára Világiho, akým smerom sa má klub uberať. S jeho plánmi sa viem na sto percent stotožniť," priznal.

Tomislav Marič bude futbalistov Dunajskej Stredy viesť aj naďalej.

"Dôvera ma veľmi potešila, považujem ju za potvrdenie skvelej spolupráce a výsledkov, ktoré sme za posledný rok spoločne dosiahli. Našim cieľom je napredovať krok za krokom. To si vyžaduje dôveru a trpezlivosť. A ja v Dunajskej Strede cítim jedno i druhé."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Dunajská Streda predĺžila kontrakt s trénerom Maričom o ďalší rok