Humenné podpísalo dvojnásobného slovenského majstra. Končí dvojica hráčov

Denis Jančo (v súboji v bielom) je odchovancom trenčianskeho futbalu.
Denis Jančo (v súboji v bielom) je odchovancom trenčianskeho futbalu. (Autor: TASR)
Jakub Bobovič|14. jan 2022 o 16:19

Trénerovi sa hlásilo niekoľko nových hráčov.

HUMENNÉ. Zimnú prípravu na odvetnú časť druhej futbalovej ligy odštartovali v pondelok 10. januára aj futbalisti FK Humenné.

Hráčov na prvom tohtoročnom zraze okrem trénerov privítali aj nový manažér prvého mužstva Martin Rada a tiež predseda správnej rady Oskar Balogáč.

Trénerovi Jozefovi Škrlíkovi sa na prvom zraze hlásilo aj niekoľko nových hráčov, ktorí sú v klube na skúške.

Po zranení sa do individuálneho tréningu postupne zapája obranca Filip Bednár.

Získali dvojnásobného slovenského majstra

Spomedzi nových tvárí je zatiaľ istou posilou len stredopoliar Denis Jančo, ktorý do klubu prichádza zo Šamorína. Na jeseň odohral v drese ŠTK 13 stretnutí bez gólového zápisu.

Dvojnásobný slovenský majster a odchovanec trenčianskeho AS pôsobil v minulosti okrem materského klubu i v poľskom Zabrze a Poprade.

„Som rád, že budem môcť pôsobiť v Humennom. Poznám tu viacero chalanov s ktorými som hrával ešte v Poprade a hovorili mi, že je tu výborná partia. Teším sa na novú výzvu a verím, že svojim príchodom pomôžem klubu aj sebe napredovať,” prezradil Jančo pre klubovú stránku na sociálnej sieti.

„Jednanie a dohoda s Denisom boli seriózne, jeho príchod sa upiekol za 3 - 4 dni. Máme od neho veľké očakávania. Hoci má 24 rokov, je možné ho považovať za skúseného hráča, pôsobil nielen v slovenskej, ale i poľskej najvyššej súťaži. Dohodli sme sa s ním na polročnej zmluve. Verím však, že ak bude po skončení sezóny obojstranná spokojnosť, uzavrieme dlhodobý kontrakt,” prezradil pre Sportnet manažér Humenčanov Martin Rada.

V mužstve už naopak ďalej nebudú pokračovať obranca Ján Hatok, ktorý bude hosťovať v Prešove a tiež útočník Roland Černák, ktorý bude tak isto formou hosťovania pôsobiť v inom slovenskom druholigovom klube.

Ešte na jeseň skončil v mužstve stredopoliar Štefan Harvila.

Prípravu odštartujú proti Michalovciam

V rámci prípravy odohrajú Humenčania celkovo desať prípravných stretnutí. To prvé už túto sobotu o desiatej hodine na ihrisku susedných Michaloviec.

„Pripravovať sa budeme výlučne v domácich podmienkach. Počas týždňa trénujeme trikrát dvojfázovo, využívame posilňovňu a okrem toho máme v pláne odohrať až do začiatku súťaže každý týždeň dva zápasy,” povedal na margo prípravy manažér Rada.

Program prípravy FK Humenné

15.1. - Michalovce - Humenné

19.1. - Humenné - St. Ľubovňa

22.1. - Podbrezová - Humenné

26.1. - Humenné - Stropkov

29.1. - Humenné - Spišská Nová Ves

2.2. - Humenné - Poprad

5.2. - Michalovce - Humenné

9.2. - Humenné - Prešov

12.2. - Humenné - Bardejov

19.2. - Trebišov - Humenné

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Humenné podpísalo dvojnásobného slovenského majstra. Končí dvojica hráčov