Brankár Plach sa stal najnovšou posilou Senice

SITA|1. feb 2016 o 18:23

FK Senica hľadala po odchode Patrika Lukáča brankárskeho kolegu k tímovej jednotke Michalovi Šullovi.

Frantiek Plach zvyuje konkurenciu na brankrskom poste! Prichdza na 2,5 roka. Vea astia, Fero!

Posted by FK Senica - oficiálna stránka on Monday, February 1, 2016

BRATISLAVA. Futbalový brankár František Plach sa stal s definitívnou platnosťou súčasťou kádra slovenského klubu FK Senica, ktorému patrí po jesenných devätnástich odohraných kolách najvyššej súťaže Fortuna ligy 7. miesto s 25 bodmi.

Dvadsaťtriročný gólman (nar. 8. marca 1992) trénoval s tímom zo Záhoria od začiatku zimnej prípravy a po necelom mesiaci aj spečatil s vedením klubu spoluprácu na 2,5 roka.

"V Senici sa cítim zatiaľ výborne. Je to klub s ambíciami a dobrým zázemím. Verím, že zvýšim konkurenciu na brankárskom poste. Samozrejme, že presadiť sa v bránke bude veľmi ťažké, pretože Mišo Šulla je jasná jednotka. Verím však, že sa postupne o to miesto pobijem," citovala oficiálna internetová stránka senického klubu slová Františka Placha, ktorý naposledy hosťoval v druholigovom FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa.

Talentovaný brankár v Senici už nastúpil aj v dvoch prípravných zápasoch proti Hlučínu i Třincu a zatiaľ si drží čisté konto.

"Teší ma, že som neinkasoval," poznamenal František Plach, ktorého meno je futbalovej verejnosti známe predovšetkým vďaka jeho dedkovi - ten dlhé roky chytal ligu v Žiline.

"Pokračujem v jeho šľapajach," dodala nová akvizícia senického mužstva.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Brankár Plach sa stal najnovšou posilou Senice