ZsFZ a značka HUMMEL rozbiehajú vzájomnú spoluprácu

11. aug 2022 o 00:00

NITRA (ZsFZ) - Západoslovenský futbalový zväz rozbieha spoluprácu so spoločnosťou Sintra šport, s.r.o., ktorá je oficiálnym zástupcom značky HUMMEL na Slovensku.

Uplynulý víkend sa začali majstrovské súťaže v pôsobnosti Západoslovenského futbalového zväzu. V priebehu tohto pracovného týždňa uzrela svetlo sveta dohoda o vzájomnej spolupráci medzi ZsFZ a jednou z najstarších európskych značiek športového oblečenia. Táto bude partnerom celkovo štyroch skupín krajských súťaží.

Bližšie podrobnosti nám ozrejmil Peter Kováč, predseda ZsFZ: "Som rád, že sa nám v tejto neľahkej dobe podarilo rozbehnúť spoluprácu s oficiálnym zástupcom dánskej značky HUMMEL. Druhá najvyššia regionálna súťaž dospelých tak bude mať prvýkrát v histórii svojho partnera a ponesie názov V. liga Juhovýchod HUMMEL ZsFZ, resp. V. liga Severozápad HUMMEL ZsFZ. Nezabúdame ani na mládežnícke súťaže a rovnakého podporovateľa budú mať aj naše najvyššie dorastenecké súťaže pod názvom III. liga SD U19 HUMMEL ZsFZ a III. liga MD U17 HUMMEL ZsFZ. V nachádzaní partnerov pre ďalšie naše ligy intenzívne pracujeme a verím, že v tomto smere čoskoro prinesieme potešujúce správy."

Na spoluprácu s najväčším regionálnym zväzom sa teší aj p. Miroslav Maršalka, manažér pre spolupracujúcu značku: "Sme poctení, že môžeme byť partnerom Západoslovenského futbalového zväzu, ktorý riadi najvyspelejší futbalový región v rámci Slovenska. Taktiež si vážime, že nám bolo schválené vybrať si súťaže, ktoré chceme podporiť. Víťazom poskytneme materiálne plnenie vo forme športového oblečenia a výstroje a všetky kluby z týchto líg budú mať stálu zľavu na naše produkty vo výške 27 percent. Verím, že v ďalšom období sa nám podarí vzájomnú spoluprácu ešte viac prehĺbiť. "


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: