VYSHNEVSKYI okúsi ponuku z Talianska

Šéfredaktor|7. aug 2018 o 00:00

Kam odíde sninský kanonier Oleg Vyshnevskyi? To je najčastejšia otázka v spojitosti s treťoligovým kanonierom uplynulej sezóny.

Bilancia 32 gólov v majstrovských stretnutiach a ďalších 7 presných zásahov v Slovnaft cupe v súťažnom ročníku 2017/2018 dáva pekný sumár 39 gólov. A to zaujalo viaceré kluby.

Aký dres však Oleg Vyshnevskyi oblečie v sezóne 2018/2019 stále jasné nie je. Doposiaľ v troch stretnutiach (dva majstrovské, jeden pohárový) hájil sninské farby... Posledné informácie, ktoré mám sú, že po zápase s Humenným má odísť na 4 – 5 dní do Talianska. Má ponuku z klubu 4. ligy, uvidí, aké sú podmienky, rozhodne sa, či ponuku prijme,“ konštatoval František Hanc. Ostrostrelec z Ukrajiny sa v derby nepresadil, aj preto Snina pustila Humenčanom všetky tri body (1:2)

Existuje ešte možnosť, že by 22-ročný ukrajinský útočník dohral jesennú časť v Snine? Skôr si myslím, že nie. Otázne ostáva, či bude pokračovať v kariére v zahraničí alebo na Slovensku.“

Spomínali sa Košice, v hre bola Nitra i nižšia súťaž v Rakúsku. Je ešte niečo reálne z týchto ponúk? Nitra je pasé, keďže prvá liga sa už začala, vtedy bol na skúške klubu prvej ligy v Rakúsku. Košice sú v hre stále,“ dodal manažér MFK Snina.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: