Hlavné menu

Štyri góly za štvrťhodinu!

Šéfredaktor|1. máj 2017 o 02:00

Fotogaléria zo zápasu II. ligy Partizán Bardejov - FK Pohronie 4:0 (0:0)

Bardejovčania mali tentoraz  súpera veľmi zdatného. Pohronie ťahalo sériu deviatich zápasov bez prehry. V posledných troch zápasoch zvíťazili zhodným výsledkom 2:0.

V prvom polčase FK potvrzovalo svoje kvality. Domáci boli viac na lopte ale súper hrýzol. Akcie na jednej aj druhej strane sa však končili pred šestnástkami a tak sa do šatní odchádzalo za bezgólového stavu.

Úvod druhej časti hry vyzeral tak, že zápas bude o jednom góle. Od 57. do 73. minúty sa však rozfúkal bardejovský uragán a domáci nasúkali súperovi štyri nádherné góly. Prvý strelil Patarocha. Trénerovi Kukulskému tentoraz striedanie vyšlo. Bieloruský legionár potreboval na gól len 7 minút. Partizán vedenie povzbudilo a súper sa len prizeral ako domáci strieľajú gól za gólom. Tie ďalšie pridali Santos, Horodník a Verčimák.

Bardejovský futbal láka nielen vynoveným štadiónom ale aj kvalitnými výkonmi. Počet divákov sa postupne zvyšuje a práve takouto hrou ich môžu futbalisti Partizána prilákať čo najviac.

Najbližší domáci zápas hrá Partizán v stredu 10.5 . o 17.00 hod. Súper bude aj tentoraz veľmi atraktívny. Do Bardejova príde B-mužstvo majstrovskej Žiliny.

 

Góly: 57. Patarocha, 67. Santos, 69. Horodník, 73. Verčimák. 548 divákov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: