Komisia rozhodcov ObFZ Michalovce na stredných školách

Šéfredaktor|7. feb 2018 o 00:00

Aktivity v dvoch gymnáziách a jednej odbornej škole technickej.

Nedostatok rozhodcov v Oblastnom futbalovom zväze v Michalovciach sa komisia rozhodcov rozhodla riešiť aj na pôde stredných škôl. Dňa 26. januára 2018 navštívili gymnázium Pavla Horova, dňa 29. januára 2018 gymnázium Ľudovíta Štúra a 31. januára 2018 Strednú odbornú školu technickú v Michalovciach.

(Zdroj: mšk, Autor: mšk)

Na týchto stretnutiach bolo našou snahou u prítomných študentov vzbudiť záujem stať sa rozhodkyňou futbalu v súťažiach ObFZ Michalovce. Na všetkých stretnutiach sme študentom vysvetľovali najmä činnosť futbalového rozhodcu, kde sme poukázali na športovú a spoločenskú stránku, fyzickú prípravu, pohyb vo futbalovej spoločnosti a v neposlednom rade aj finančné ohodnotenie. Všetky prednášky zabezpečovali členovia komisie rozhodcov Ján Mano a Maroš Kurtak pod vedením predsedu komisie Jána Špiváka. Dúfame, že sa nám touto formou podarilo osloviť študentov, ktorí by mali záujem rozšíriť naše rady a zúčastnia sa vstupného školenia nových rozhodcov futbalu, ktoré budeme organizovať na ObFZ v Michalovciach v dňoch 14.- 16. februára 2018.

Komisia rozhodcov pozýva na toto školenie aj záujemcov z radov širokej futbalovej verejnosti, ktorí majú záujem stať sa rozhodcom futbalu.

 

(Zdroj: mšk, Autor: mšk)
(Zdroj: mšk, Autor: mšk)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: